ΖΏΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 16 Nοεμβρίου: Κρατήστε σταθερό βηματισμό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Lifenews

Σήμερα καλό θα είναι να προγραμματίσετε ότι έχετε να κάνετε μετά τις 10πμ λόγω της Σελήνης νωρίτερα σε κενό πορείας. Από τις 10πμ και μετά το πέρασμά της στο ζώδιο του Αιγόκερω σας βάζει στην διαδικασία να δώσετε χώρο και ενέργεια σε πράγματα τα οποία είναι πιο σοβαρά και σε ότι σας βοηθά να νιώσετε μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια.

Για τους Κριούς, ο ενθουσιασμός υπάρχει και η ώθηση είναι καλή. Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι να δράσετε υπολογίζοντας πολύ καλά τα δεδομένα ή κάτι νέο που προκύπτει.

Για τους Ταύρους, προγραμματίστε λεπτομερώς το πρόγραμμά σας και ασχοληθείτε μόνο με ότι μπορείτε να διεκπεραιώσετε άμεσα. Μην αφήσετε εκκρεμότητες για τις επόμενες ημέρες.

Για τους Διδύμους, σήμερα οι δράσεις σας θα πρέπει να είναι άμεσες γιαυτό διαλέξτε τον πιο σύντομο δρόμο. Μην χρονοτριβήσετε με άσκοπες κινήσεις οι οποίες θα σας καθυστερήσουν.

Για τους Καρκίνους, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας είναι στην πρώτη γραμμή. Δώστε χώρο σήμερα για εκείνους και μην αφήσετε εκκρεμότητες για άλλη ημέρα.

Για τους Λέοντες, πολλά πράγματα είναι ανοιχτά στην καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να τα βάλετε σε σειρά αφήνοντας χώρο και χρόνο για κάτι νέο που μπορεί να προκύψει.

Για τους Παρθένους, πράγματα έρχονται στην επιφάνεια τα οποία πρέπει να τα μελετήσετε και να τα ταξινομήσετε. Δώστε προτεραιότητα σε ότι είναι εφικτό να γίνει σήμερα.

Για τους Ζυγούς, ζητήματα χρειάζονται τακτοποίηση και αυτό πρέπει να το κάνετε άμεσα. Κρατήστε τις ισορροπίες εκεί που είναι χρήσιμες και αφήστε στην άκρη ότι δεν λειτουργεί.

Για τους Σκορπιούς, η επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη σήμερα. Η δυναμική είναι έντονη και εξαρτάται από εσάς πως θα την διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο.

Για τους Τοξότες, τα όρια είναι καλό να μην παραβιάζονται αυτή την στιγμή. Ακολουθήστε την ροή και την εξέλιξη και προχωρήστε κατά περίπτωση.

Για τους Αιγόκερους, απαιτητικό το πλανητικό σκηνικό αυτές τις ημέρες. Θα πρέπει να είστε σταθερή/ός στην πορεία σας ανεξάρτητα τα εμπόδια που υπάρχουν ή ενδέχεται να προκύψουν.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα ήταν να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Χρειάζεται να σκεφτείτε πολλά πράγματα τα οποία αφορούν την προσωπική σας ελευθερία και το δικαίωμα επιλογής.

Για τους Ιχθύες, ζητήματα με ομάδες και το ευρύ κοινό έρχονται στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε από μέρους σας πάντα με το χέρι στην καρδιά.

READ MORE

LATEST NEWS