HOLLYWOOD NEWS

Γουίλ Σμιθ: «Τον έπιασα να κάνει σεξ με τον Ντουέιν Μάρτιν» λέει πρώην βοηθός του

Lifenews

«Άνοιξα την πόρτα στο καμαρίνι του Ντουέιν και τους είδα» λέει ο άνδρας - Η αντίδραση του Σμιθ

Ο Γουίλ Σμιθ έγινε πάλι το θέμα της επικαιρότητας, αυτή τη φορά μετά από μια φήμη που «έσκασε» σαν βόμβα στο Χόλιγουντ, ότι πιάστηκε να κάνει σεξ με άλλον άνδρα.

Πρώην φίλος και βοηθός του ηθοποιού -όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ότι ήταν ο Brother Bilaal- έγινε πρωτοσέλιδο την Τρίτη μετά τη συνέντευξη, στην οποία και δήλωσε, ότι είδε τον Σμιθ και τον Ντουέιν Μάρτιν να κάνουν σεξ.

 Όπως είπε ο Bilaal: «Άνοιξα την πόρτα στο καμαρίνι του Ντουέιν και τότε είδα τον Ντουέιν να κάνει πρ..κό σεξ με τον Γουίλ. Υπήρχε ένας καναπές και ο Γουίλ ήταν σκυμμένος πάνω στον καναπέ και ο Ντουέιν στεκόταν όρθιος και τον σκότωνε, τον δολοφονούσε. Ήταν φόνος εκεί μέσα».

Ο 58χρονος Μάρτιν που είναι επίσης ηθοποιός, υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό, Τίσα Κάμοελ, από το 1996 ως το 2020. Ο ηθοποιός, με καταγωγή από το Μπρούκλιν, είναι γνωστός από τις συμμετοχές του στη σειρά «L.A.'s Finest» και στη σειρά «All of Us».

Η οργισμένη αντίδραση του Σμιθ

Σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των παραπάνω, εκπρόσωπος του Σμιθ αρνήθηκε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό, λέγοντας στο TMZ: «Αυτή η ιστορία είναι εντελώς κατασκευασμένη και ο ισχυρισμός είναι κατηγορηματικά ψευδής». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν αποκλείεται ο ηθοποιός να κινηθεί νομικά.

Αποκαλύψεις δίχως τέλος για τον Χολιγουντιανό σταρ

Η παραπάνω εξέλιξη έρχεται λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, ότι έχει χωρίσει από τον Γουίλ Σμιθ εδώ και 7 χρόνια. Η 52χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον πρώην πρωταγωνιστή του «Fresh Prince of Bel-Air» από το 1997. Από τον γάμο τους απέκτησαν τους Τζέιντεν και Γουίλοου Σμιθ.

Στη viral συνέντευξή της στο περιοδικό «People», η Πίνκετ-Σμιθ μοιράστηκε κάποιες πληροφορίες για τη σχέση της με τον βραβευμένο με Όσκαρ πρωταγωνιστή του «King Richard».

Όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του γάμου τους, η Πίνκετ-Σμιθ απάντησε: «Ακόμα προσπαθούμε να το ξεκαθαρίσουμε». Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι κατά τη στιγμή της απονομής των βραβείων Όσκαρ το 2022, όταν ο Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ, είχαν χωρίσει εδώ και έξι χρόνια.

«Έχουμε κάνει πραγματικά βαριά δουλειά μαζί» συνέχισε και τόνισε: «Απλά έχουμε βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον και θα βρούμε τι σημαίνει αυτό για εμάς».

Ο... alternative γάμος των Σμιθ

Το ζευγάρι έχει μοιραστεί αρκετές φορές λεπτομέρειες για τις μη παραδοσιακές απόψεις τους για το γάμο τους.

Για παράδειγμα, ο Σμιθ εξήγησε το 2018 ότι δεν αναφέρονταν ως «παντρεμένοι» και προτιμούσαν εναλλακτικούς όρους για να περιγράψουν τον δεσμό τους. Στο podcast «Rap Radar» του Tidal, ο ηθοποιός είχε πει ότι αυτός και η Πίνκετ-Σμιθ: «Αναφερόμαστε στους εαυτούς μας ως σύντροφοι ζωής, όπου φτάνεις σε εκείνο το σημείο όπου συνειδητοποιείς ότι είσαι κυριολεκτικά με κάποιον για το υπόλοιπο της ζωής σου. Δεν υπάρχουν διαφορές. Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να κάνει - ποτέ. Τίποτα που θα μπορούσε να χαλάσει τη σχέση μας. Έχει την υποστήριξή μου μέχρι θανάτου και νιώθω τόσο καλά που φτάνω σε αυτό το σημείο».

Το 2020, ο γάμος τους αποτέλεσε αντικείμενο περαιτέρω συζητήσεων από τους θαυμαστές τους, όταν ο τραγουδιστής της R&B Όγκουστ Αλσίνα ισχυρίστηκε ότι είχε μυστική σχέση με την ηθοποιό.

Ο Αλσίνα είπε ότι ο Σμιθ έδωσε σε αυτόν και την Πίνκετ-Σμιθ την «ευλογία» του, προσθέτοντας: «Στην πραγματικότητα κάθισα κάτω με τον Γουίλ και είχαμε μια συζήτηση λόγω της μετατροπής από τον γάμο τους σε συνεργασία ζωής για την οποία έχουν μιλήσει αρκετές φορές και δεν περιλαμβάνει ρομαντισμό. Δόθηκε ολοκληρωτικά σε αυτή τη σχέση για χρόνια της ζωής μου και πραγματικά και πραγματικά, πραγματικά, βαθιά την αγάπησα και έχω έναν τόνο αγάπης για εκείνη».

Οι εκπρόσωποι της Πίνκετ-Σμιθ διέψευσαν τους ισχυρισμούς του Αλσίνα αμέσως. Δύο εβδομάδες αργότερα, οι Σμιθ εμφανίστηκαν στο Facebook Live talk show, «Red Table Talk», για να συζητήσουν το θέμα.

Η Πίνκετ-Σμιθ παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με τον Αλσίνα, αλλά διευκρίνισε ότι εκείνη και ο Σμιθ είχαν χωρίσει εκείνη την εποχή. «Αποφασίσαμε να χωρίσουμε για ένα διάστημα και να βρεις εσύ πώς θα γίνεις ευτυχισμένη και εγώ θα βρω πώς θα γίνω ευτυχισμένη» εξήγησε τότε.

«Από εκεί και πέρα, όσο περνούσε ο καιρός, μπήκα σε ένα διαφορετικό είδος εμπλοκής με τον Όγκουστ... Ναι, ήταν μια σχέση απολύτως» διευκρίνισε.

Πηγή: Protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS