HOLLYWOOD NEWS

Taylor Swift: Δισεκατομμυριούχος, ετών 34

Lifenews

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι επισήμως δισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με το Bloomberg και το Forbes. Αυτό είναι από μόνο του ένα καλό νέο για τις ευρύχωρες τσέπες της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, τραγουδοποιού, παραγωγού, ηθοποιού -για το κέφι της- και επιχειρηματία.

Το ακόμα καλύτερο για την καλλιτεχνική υπόληψή της είναι ότι κατάφερε να ανελιχθεί στην κατηγορία των υπερπλούσιων σχεδόν αποκλειστικά από τη μουσική της, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους της όπως ο Jay-Z και η Ριάνα, που έκαναν τις περιουσίες τους -ο μεν 2,5 δισ. δολάρια, η δε 1,4 δισ. δολάρια- από τις παράπλευρες επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Και αυτό δεν είναι το μοναδικό ρεκόρ που καταγράφεται στο ενεργητικό της 34χρονης Σουίφτ.

Η πολυσυζητημένη τρέχουσα παγκόσμια περιοδεία της «Eras Tour», η οποία έχει πάρει διαστάσεις οικονομικού και καλλιτεχνικού φαινομένου,  καταχωρείται ως η πιο κερδοφόρα παγκόσμια περιοδεία γυναίκας και η δεύτερη πιο κερδοφόρα γενικά. Στο Νο 1 προς το παρόν βρίσκεται ο Έλτον Τζον με την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του «Farewell Yellow Brick Road» που διήρκεσε πέντε χρόνια.

 

Η περιοδεία της Σουίφτ, βέβαια, θεωρητικά είναι ακόμα στο στάδιο της προθέρμανσης, με αφετηρία το Γκλεντέιλ των ΗΠΑ στις 17 Μαρτίου 2023 και νικητήριο τέρμα το Βανκούβερ στις 8 Δεκεμβρίου 2024. Και αυτό μπορεί να σημαίνει ένα πράγμα: ο Έλτον, μαζί με το κοινό του, μάλλον θα χρειαστεί να αποχαιρετήσει την κορυφή που με τόσο κόπο και 330 κονσέρτα κατέκτησε.

READ MORE

LATEST NEWS