LIFESTYLE

Κύπρια ηθοποιός θα συμμετέχει στη νέα ταινία με τον Robert De Niro

Lifenews

Η Έλενα Πιερίδου ταξιδεύει για Χόλιγουντ καθώς ξεκινά γυρίσματα για τη νέα ταινία «The Queen of Heaven» στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ρόμπερτ Πάουελ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life, η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Μαρία, την αδελφή του Λάζαρου και θα παραμείνει στο Μαρόκο περίπου ένα μήνα.

Γυρίσματα για την ταινία θα πραγματοποιηθούν επίσης στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ. Η Ταινία περιγράφει της ζωή της Παναγίας από την σταύρωση του Ιησού, μέχρι τον θάνατο και αναφέρεται στα πρώτα χρόνια της χριστιανικής εκκλησιαστικής κοινότητας, υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά ο Γιάννης Στραβόλαιμος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Έλενα Πιερίδου θα έχει δύο σκηνές με τον μεγάλο αστέρα του Χόλιγουντ, Robert De Niro για τις οποίες και ανυπομονεί.

Αν και τα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένα για τον Μάρτιο, λόγω των απεργιών των ηθοποιών για την Artificial Intelligence στο Λος Άντζελες και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ, θα καθυστερήσουν. Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2025 αλλά πριν από αυτό, το κοινό ανυπομονεί για την στιγμή που θα γίνουν τα γυρίσματα στη χώρα μας, προκειμένου να δει από κοντά αυτή τη μεγάλη υπερπαραγωγή, όσο και τους λαμπερούς αστέρες του Χόλιγουντ.

Πηγή: govastileto

READ MORE

LATEST NEWS