ΖΏΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια είναι πολύ πιθανόν να παντρευτούν το 2024 – Δείτε ποια

Lifenews

Η νέα χρονιά τους επιφυλάσσει αρκετές ευχάριστες στιγμές

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσουν μέσα στο 2024 τα παρακάτω τρία ζώδια και αυτό γιατί είναι πολύ πιθανό να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή του Δημαρχείου με τον/την αγαπημένο/η τους. Η νέα χρονιά τους επιφυλάσσει αρκετές ευχάριστες στιγμές, όσον αφορά στις σχέσεις τους που θα γίνουν επίσημες.

Γι’ αυτό αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια ή έχεις Ωροσκόπο σε κάποια από αυτά ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσεις να ψάχνεις για… νυφικό ή κουστούμι, μιας και η χρονιά που έρχεται μπορεί να σε «δεσμεύσει» για πάντα!

Σκορπιός

Παραμένεις και φέτος ένα από τα φαβορί, που θα ντυθεί γαμπρός/νύφη καθώς μέχρι τις 25/5 θα έχεις τον Δία στον 7ο οίκο σου. Την χρονιά που έρχεται, αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα κάνουν μια καινούργια σχέση ή θα επισημοποιήσουν αυτή που ήδη έχουν. Όσοι είναι σε σταθερή σχέση, θα σκεφτούν τον γάμο και αυτή μάλιστα είναι μια πολύ καλή χρονιά για να γίνουν ακόμα και γονείς!

Τοξότης

Σίγουρα το 2024 θα είναι για σένα μια χρονιά με πολύ συναίσθημα. Ο ερωτισμός θα κυριαρχεί και θα σε κατευθύνει στο να βρεις το άλλο σου μισό (αν ακόμα δεν τον έχεις βρει). Κάποιοι/ες από το ζώδιό σου θα γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους και δεν είναι καθόλου απίθανο να τον… παντρευτούν κιόλας. Αν σου γίνει πρόταση γάμου ή συμβίωσης, καλό θα ήταν να πεις το «ναι», γιατί με τον Δία στον 7ο οίκο σου από τις 25/5, αυτή η χρονιά σε ευνοεί πολύ σε αυτό τον τομέα.

Ιχθύες

Το 2024 είναι μια καλή χρονιά για τα Ψάρια για να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Με το νέο έτος, θα πρέπει να δείξουν περισσότερη προσοχή στο ταίρι τους και να «δέσουν» την σχέση τους, καθώς η νέα χρονιά είναι ευνοϊκή για εκείνους. Όσοι είναι μόνες ψυχές, είναι πολύ πιθανό να βρουν τον έρωτα από εκεί που δεν το περιμένουν. Μπορεί ένα πρόσωπο που θα επανεμφανιστεί στη ζωή τους ή ένα καινούργιο να είναι αυτό που περίμεναν τόσο καιρό. Άλλωστε ο Δίας... το λέει ξεκάθαρα ότι φέτος θα "ανοίξουν σπιτικό"!

READ MORE

LATEST NEWS