HOLLYWOOD NEWS

Τζούλια Φοξ: Ξύπνησε από τη νάρκωση κατά τη διάρκεια επέμβασης στη μύτη - Η «τραυματική» εμπειρία της

Lifenews

«Μπορούσα να τους ακούσω…»

Μία τρομακτική στιγμή που έζησε κατά τη διάρκεια μιας πλαστικής επέμβασης που έκανε στη μύτη της περιέγραψε η Τζούλια Φοξ.

Σε ένα απόσπασμα που βγήκε στη δημοσιότητα από τα νέα της απομνημονεύματα «Down the Drain», η ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της.

Όπως είπε, είχε βγει το βράδυ πριν την επέμβαση κι είχε πιει τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να μην δράσει η αναισθητική ένεση που της έκαναν για την επέμβαση. Έτσι, ξύπνησε κατά τη διάρκειά της.

«Το ραντεβού μου ήταν στις 9 κι έφτασα εκεί στις 10. Είχα τόσο πολύ αλκοόλ στο αίμα μου που το αναισθητικό δεν λειτούργησε. Έτσι, ξύπνησα στη μέση της διαδικασίας. Μπορούσα να τους ακούσω να σπάνε το κόκκαλο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Ήμουν σαν παράλυτη, αλλά προσπαθούσα να τους πω ότι ήμουν ξύπνια. Ήταν τραυματικό πραγματικά, αλλά το λάθος ήταν εντελώς δικό μου».

Η Τζούλια Φοξ στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τις πλαστικές της επεμβάσεις. Τον Φεβρουάριο, είπε στο Elle ότι είχε κάνει λιποαναρρόφηση, μπότοξ και επέμβαση στη μύτη της.

READ MORE

LATEST NEWS