LIFESTYLE

Στιγμές τρόμου για παρουσιάστρια της Κυπριακής τηλεόρασης: Άνδρας την κυνηγούσε στους δρόμους της Λευκωσίας - «Άρχισα να τρέχω και φώναζα βοήθεια»

Lifenews

Πήγε να τον καταγγείλει γιατί κλωτσούσε τον σκύλο του

Τον απόλυτο τρόμο έζησε δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της κυπριακής τηλεόρασης, καθώς άγνωστος την απειλούσε και την κυνηγούσε μέσα στους δρόμους της Λευκωσίας.

Ο λόγος για την Μαρίνα Χατζηκώστα, η οποία σε ανάρτηση της ανέφερε ότι επιχείρησε να καλέσει την Αστυνομία καθώς είδε ένα άνθρωπο να κλωτσά τον σκύλο του και σύμφωνα με τα όσα γράφει, αυτός δεν σταματούσε και η ίδια επιχείρησε να καλέσει την Αστυνομία.

μαρινα χατζηκωστα | Ι LOVE STYLE

Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται, ο ίδιος ξεκίνησε να την απειλεί και να την κυνηγά, με αποτέλεσμα η ίδια να φωνάζει  βοήθεια και να τρέχει. 

Αυτούσια η ανάρτηση της:

Απόψε στην οδό Στασίνου, στην Ακρόπολη, είδα αυτόν τον άνθρωπο να κλωτσάει τον σκύλο του. Του ζήτησα να σταματήσει και επιχείρησα να καλέσω την αστυνομία και άρχισε να με απειλεί και να έρχεται απότομα πάνω μου λέγοντας διαφορα. Άρχισα να τρέχω και φώναζα βοήθεια και με κυνήγησε μέχρι που είδε ότι βγήκε κόσμος από τα σπίτια και την καφετέρια και άρχισε να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Έκανα παράπονο, αλλά είναι κατά αγνώστου. Αν κάποιος αναγνωρίζει τα ρούχα του, αν ήταν εκεί, αν ξέρει ποιος είναι, θέλω να κάνω επίσημη καταγγελία να σώσουμε το καημένο το σκυλί.
 

 

READ MORE

LATEST NEWS