LIFESTYLE

Συγκλονιστική αποκάλυψη του Αντώνη Λουδάρο –«Στα 12 ο πατέρας μου, μου είπε ‘δεν μπορώ να σε αναλάβω, δες τις θα κάνεις’»

Lifenews

Τι είπε για την απώλεια της μητέρας του

Για τα τη σχέση με τον πατέρα του μίλησε συγκινημένος ο Αντώνης Λουδάρος σε συνέντευξή του. Ο ηθοποιός που πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «I Love Σου Κου» αποκάλυψε τα όσα του είπε ο πατέρας του λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Όπως είπε: «Μου είπε μία συγγνώμη γιατί δεν… Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Μου ζήτησε συγγνώμη γιατί θα μπορούσε να είχε διαχειριστεί καλύτερα πράγματα που δεν τα διαχειρίστηκε».

Συνέχισε, τονίζοντας: «Το ότι δεν μπορούσε να αναλάβει την ανατροφή μου εγώ το είχα εκλάβει ως εγκατάλειψη και δεύτερη απώλεια. Είχα της μάνας μου, είχα και του πατέρα μου, γιατί μου είπε ότι “δεν μπορώ να σε αναλάβω, δες τι θα κάνεις”. Όταν είσαι 12 και σου λέει “δες τι θα κάνεις”, λες ότι “ούτε ο πατέρας μου με θέλει”. Οπότε νιώθεις παραπαίδι. Μετά τον κατάλαβα πολύ».

Για την απώλεια της μητέρας του, ο Αντώνης Λουδάρος θυμάται ότι: «Πάγωσα πολύ με την απώλεια της μητέρας μου. Τώρα έχω αρχίσει λίγο και δεν φοβάμαι τον θάνατο. Σκέφτομαι ότι μέχρι να συμβεί θα φτιάξω έτσι τα πράγματα που να κλείσει αυτός ο κύκλος όσο γίνεται πιο ευχάριστα. Η απώλεια με φοβίζει, δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη».

READ MORE

LATEST NEWS