LIFESTYLE

Αποχώρησε από το «Fame Story» ο Nicky Glossom

Lifenews

Με μία αποχώρηση-έκπληξη ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής το 5ο live του Fame Story

Την αυλαία άνοιξαν οι σπουδαστές ερμηνεύοντας όλοι το τραγούδι «Celebration». O υποψήφιος προς αποχώρηση που κέρδισε την ασυλία του κοινού από την ψηφοφορία της εβδομάδας ήταν ο Τίτος.

Όπως ανακοίνωσε στη συνέχεια, η διευθύντρια της Ακαδημίας, Ηρώ, το Συμβούλιο των Καθηγητών επέλεξε τον Στράτο ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, μαζί με τους Nicky και Andrew.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όλοι οι σπουδαστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με πολλούς από αυτούς να κερδίζουν τις εντυπώσεις και να αποσπούν ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή τους, ενώ άλλοι δίχασαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής για το αποτέλεσμα.

Για πρώτη φορά στη σκηνή του Fame Story εμφανίστηκαν οι δύο σπουδαστές της Ακαδημίας, η Ελεάννα και ο Μάριος, που παρά το άγχος της πρώτης φοράς πήραν θετικά σχόλια από τους κριτές.

Το κοινό στο τέλος της βραδιάς χάρισε την ασυλία στον Στράτο, μέσω της ψήφου του, με τους κριτές να καλούνται να πάρουν μια δύσκολη απόφαση, επιλέγοντας ποιος από τους δύο σπουδαστές η Andrew ή ο Nicky θα παραμείνει στην Ακαδημία.

Το ταξίδι του Fame Story ολοκληρώθηκε τελικά, για τον Nicky Glossom.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS