LIFESTYLE

Θύματα διαδικτυακής απάτης παρουσιάστριες του Alpha Κύπρου: Επιτήδειοι παριστάνουν Αγαπητού, Σάββα, Κενεβέζου και Μακρυγιάννη

Lifenews

Βλέπουμε τα πρόσωπα τους και ακούμε τις φωνές τους

Θύματα διαδικτυακής απάτης έπεσαν οι παρουσιάστριες του Alpha Κύπρου, Κατερίνα Αγαπητού, Κάτια Σάββα, Αιμιλία Κενεβέζου και Δήμητρα Μακρυγιάννη. Το τελευταίο διάστημα, γνωστά πρόσωπα έχουν απευθυνθεί στην Αστυνομία, καθώς επιτήδειοι χρησιμοποιούν φωτογραφίες και ονόματα για να πουλήσουν προϊόντα.

Αρχικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του καναλιού, Κατερίνα Αγαπητού, προχώρησε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία έγραψε: «ΠΡΟΣΟΧΗ...ΑΠΑΤΗ ❕❕❕ Ήρθε και η σειρά μου....Αγαπημενοι μου φίλοι και φίλες, ΟΧΙ δεν παρουσιάζω κανένα φάρμακο, για καμιά ασθένεια, για καμιά πάθηση και δεν παρουσιάζω "θαύματα"... Θύμα απάτης λοιπόν και εγώ όπως και όλες οι συνάδελφοι του Alpha.
Προσοχή λοιπόν από επιτήδειους... Είναι πολλοί και παντού και πλέον με σύμμαχο την....τεχνολογία ( γι αυτό ακούω και γω και σεις τη φωνή μου 🙄🙄🙄)
Αστυνομία Κύπρου»

Δείτε την ανάρτηση της:

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε και το πρωί της Παρασκευής (27/10), στα πλαίσια της εκπομπής της, τονίζοντας πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με το βίντεο που εμφανίζεται, παρόλο ότι βλέπουμε την ίδια και ακούμε την φωνή της.

Την ίδια ώρα σημείωσε πως το ίδιο πράγμα έγινε και με τις άλλες παρουσιάστριες του σταθμού, Κάτια Σάββα, Αιμιλία Κενεβέζου και Δήμητρα Μακρυγιάννη.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα είπε:

Ανάρτηση σχετικά με το περιστατικό, έκανε και ο ίδιος ο Λούης Πατσαλίδης γράφοντας: «Πρώτα ήταν η Katia Savva μετά η Αιμιλία Κενεβέζου, τώρα η Katerina Agapitou. Λογικά ακολουθεί η Χριστιάνα Αριστοτέλους και μετά εγώ και ο Tassos Tryfonos
Προσοχή στους απατεώνες»

Δείτε την ανάρτηση του:

READ MORE

LATEST NEWS