LIFESTYLE

Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου: Μεγάλος καβγάς στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή τον Αχιλλέα Μπέο και τον Αργυρό! Βίντεο

Lifenews

Τι συνέβη

Ο κακός χαμός έγινε το πρωί της Τετάρτης 25/10 στην εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα. Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής, όπου ο Αχιλλέας Μπέος προλόγισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε φιλανθρωπική συναυλία στη Νότια Αφρική.

«Ανάψτε τα κινητά, αφιερωμένο. Έτσι όλοι, χειροκροτήστε όλοι, για άναψε τα φώτα. Ανάψτε τα φώτα, καν’ τε ατμόσφαιρα. Πες ένα τελευταίο», είπε ο Αχιλλέας Μπέος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σκηνή.

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της διαφώνησαν ως προς το αν έπρεπε ή όχι να επιτρέψει ο τραγουδιστής στον δήμαρχο Βόλου να μιλήσει από τη σκηνή, μετά και από τις αιχμηρές δηλώσεις που έχει κατά καιρούς.

«Για τον Κωνσταντίνο είναι μεγάλη τιμή να έχει τόσο ωραίο κονφερασιέ. Ο καθένας φταίει με το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.», είπε στην αρχή ειρωνικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενώ στη συνέχεια με αφορμή αυτό ξέσπασε καβγάς.

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να ηρεμίσει τα πνεύματα, ωστόσο δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και η ίδια και να βγει εκτός εαυτού. «Είναι κατάπτυστες οι δηλώσεις του Μπέου όμως ο καλλιτέχνης να φύγει απο εκεί με τις 3,500 άτομα να τον περιμένουν πως και πως, θα τα έβαζα με τον Αργυρό εκεί.» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Δείτε το απόσπασμα στο πιο κάτω βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS