LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Έσπασε το κουμπί του παντελονιού της on air – Δες την αντίδραση της (Βίντεο)

Lifenews

«Και τρώω και δεν ψεύδομαι»

Ένα απίστευτο περιστατικό παρακολούθησαν το μεσημέρι της Τρίτης, 24 Οκτωβρίου οι τηλεθεατές της Ελένης Μενεγάκη, όταν το φερμουάρ του παντελονιού της έσπασε on air!

Το «ατύχημα» έγινε κατά τον σχολιασμό της συνέντευξης της Ελένης Πετρουλάκης στην εκπομπή, με την παρουσιάστρια να αντέδρασε με χιουμοριστική διάθεση.

Η παρουσιάστρια ανέφερε αρχικά: «Δεν ανεβαίνω στη ζυγαριά, δεν θέλω τέτοιες στενοχώριες. Έχετε δει έτσι; Στην καθημερινότητά μου προσπαθώ να αποφύγω οτιδήποτε μπορεί να με παραπιέσει, γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που δε μπορώ να αποφύγω. Όπου μπορώ το ρίχνω», αποκαλύπτοντας πως καταλαβαίνει το βάρος της από το αν κουμπώνει το τζιν της.

Αμέσως η ίδια προσπάθησε να κουμπώσει το παντελόνι της, με αποτέλεσμα να σπάσει το κουμπί του, με εκείνη να σχολίασε: «Για να λέμε και αλήθειες γιατί εγώ δεν λέω ψέματα. Έσπασε! Διότι σου λέει και τρως και δεν ψεύδεσαι. Εγώ λέω ότι δεν θα σκάσω για τέτοια θέματα. Μία που σας το είπα, και μία που έσπασε. Αυτή είναι η μεζούρα μου. Κοιλιά! Και τρώω και δεν ψεύδομαι».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS