LIFESTYLE

Μαρίνα Βρόντη: Συγκλονίζει η ανάρτηση της για τον πόλεμο στο Ισραήλ (Φώτο)

Lifenews

«Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος την ώρα που σκοτώνει θυμάται τα παιδιά»

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε η Μαρίνα Βρόντη, με αφορμή τον πόλεμο στο Ισραήλ.

Η παγκόσμια κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη με τις εικόνες πολέμου, που μέχρι στιγμής έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί άμαχοι αλλά και στρατιώτες.

Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως έχει επηρεαστεί με τις εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προχωρώντας σε μια ανάρτηση για τα παιδιά που ήρθαν αντιμέτωπα με τις σκληρές εικόνες του πολέμου.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος την ώρα που σκοτώνει θυμάται τα παιδιά. Τα παιδιά! Με τα χέρια απλωμένα για αγκαλιά. Με τα μάτια γεμάτα φόβο. Με την ανησυχία στο βλέμμα που δεν βρίσκουν τη μάνα και τον πατέρα τους στο οπτικό τους πεδίο.

Όταν το παιδί μου φοβάται σφίγγει τα μπράτσα μου και χώνει στο στήθος μου το πρόσωπό του. Σε ποιο στήθος θα χωθούν τα παιδιά στον πόλεμο; Ποια μπράτσα θα σφίξουν; Που είναι η μάνα κι ο πατέρας μέσα σας άνθρωποι! Μη μου εξηγείτε λόγους για πόλεμο κι επανάσταση! Η αγάπη είναι η απάντηση σε όλα. Υπερασπίσου το παιδί! Άνθρωπε!!! Artwork by Banksy».

Δες την ανάρτηση:

READ MORE

LATEST NEWS