LIFESTYLE

«Φόνοι στο καμπαναριό»: Η νέα σειρά του Alpha Ελλάδος με πρωταγωνιστή γνωστό Κύπριο ηθοποιό

Lifenews

Δες ποιος είναι

Η νέα σειρά του Alpha Ελλάδος, «Φόνοι στο καμπαναριό» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21.00 το βράδυ, ενώ αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η νέα κωμική σειρά του σταθμού σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου (Στο παρά πέντε, Είσαι το ταίρι μου, Εγκλήματα κ.ά.) και σενάριο των Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα και Παναγιώτη Χριστόπουλου, έρχεται με «φονικές» ατάκες και γέλια μέχρι «θανάτου», σε μια σεζόν, που τα κανάλια επένδυσαν φουλ σε δραματικές σειρές.

Η ιστορία της σειράς

Η ιστορία μας ξετυλίγεται ανάμεσα σε τρεις παράλληλους κόσμους: Ο… (απο)κόσμος της Μονής με τις πέντε μοναχές, ο… «λαϊκός κόσμος» των δύο ντεντέκτιβ και ο «αμαρτωλός κόσμος» των κακών. Αν και θα βρεθούν σε κοινά μονοπάτια, άλλοι στο τέλος θα επιλέξουν αυτό της αρετής και άλλοι της κακίας. Είμαστε σίγουροι ποιος θα καταλήξει σε ποιο;

Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κώστας Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς.

Δες το τρέιλερ:

Το ρόλο του ντεντέκτιβ ανέλαβε ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός Γιώργής Τσουρής, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία με τα θεατρικά του έργα.

Ο Γιωργής είναι γιος του δημοφιλή ηθοποιό Ανδρέα Τσουρή.

 

READ MORE

LATEST NEWS