HOLLYWOOD NEWS

Σοκαριστική αποκάλυψη: Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής κακοποιήθηκε από την babysitter του

Lifenews

«Ήμουν 10 ή 11 όταν συνέβη. Δεν έπρεπε να αντιμετωπίσω αυτά τα συναισθήματα»

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε γνωστός Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής, με αφορμή την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του αυτές τις ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο παγκοσμίου φήμης Τζον Στάμος, θα κυκλοφορήσει το βιβλίο, «If You Would Have Told Me», όπου μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από την babysitter του.

Σε συνέντευξή του στο People, ο 60χρονος καλλιτέχνης είπε ότι: «Δεν το είχα πει αυτό ποτέ σε κανέναν».

Μάλιστα, αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι είχε πραγματοποιήσει μια ομιλία με θέμα τα κακοποιημένα παιδιά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Άρχισα να το γράφω και τότε ήταν που μου βγήκε πραγματικά. Και μετά σκέφτηκα: “Όχι, η αποψινή βραδιά δεν με αφορά, είναι για τα παιδιά. Θα το μαζέψω ξανά μέχρι την κατάλληλη στιγμή.

Δεν ήθελα οι τίτλοι να είναι αυτό, και δεν ήθελα το βιβλίο να είναι πάνω από αυτό. Ήταν μια σελίδα ή κάτι τέτοιο, αλλά ένιωσα ότι έπρεπε να μιλήσω γι’ αυτό. Ήταν περίεργο. Ήταν κάτι που, νομίζω, τότε ήμουν 10 ή 11 όταν συνέβη. Δεν έπρεπε να αντιμετωπίσω αυτά τα συναισθήματα.

Αλλά θα σας πω, αν ανακάλυψα ότι κάποιος το έκανε αυτό στον γιο μου, δεν ξέρω πραγματικά τι θα έκανα και αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να πω τι έχω περάσει γιατί πραγματικά μου ήταν όλο αυτό πολύ δύσκολο».

READ MORE

LATEST NEWS