PEOPLE

Ο Μαυρίκιος είναι (στην ουσία) ο παρουσιαστής του «Έλα να δεις» - Και ξαφνικά όλοι μιλούν γι' αυτόν

Lifenews

Ήταν 21 Ιουλίου όταν το Omega ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Ο γνωστός και ταλαντούχος καλλιτέχνης, φωτογραφήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή του σταθμού, Ευαγόρα Κωνσταντινίδη και δήλωνε ενθουσιασμένος για τη νέα αρχή στην επαγγελματική του ζωή.

Αφού μετακόμισε στην Κύπρο με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση, ο Μαυρίκιος εντάχθηκε στην παρέα της μεσημεριανής εκπομπής του καναλιού και έχει δείξει  από την πρώτη στιγμή, ποιος είναι πραγματικά.

Στην ουσία είναι ένα πολυεργαλείο για όλες τις «επικίνδυνες» αποστολές.

Σχολιάζει όλες τις ειδήσεις της επικαιρότητας, παρουσιάζει δικά του θέματα, «τσαλακώνεται» για να μοιράσει χαρά στο τηλεοπτικό κοινό και φαίνεται ότι δικαιολογεί στον απόλυτο βαθμό τον μισθό του. (Όποιος κι αν είναι αυτός)

Έχει βάψει, έχει γκρεμίσει τοίχους, έχει κάνει απολαυστικές συνεντεύξεις και πολλές φορές, σηκώνει στους ώμους του το βάρος της εκπομπής για να κεντρίσει τον ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Όλοι οι -εξ Ελλάδος- καλεσμένοι τον γνωρίζουν προσωπικά και αισθάνονται οικεία όταν εμφανίζονται στην εκπομπή. Είναι αγαπητός στο κοινό και φαίνεται ότι δουλεύει σκληρά για το καλό της εκπομπής.

Πληροφορίες της στήλης, αναφέρουν ότι δεν έχει διαμαρτυρηθεί ποτέ για ωράρια, πίεση και ώρες που χρειάζονται για τα ρεπορτάζ που κάνει ο ίδιος. Αποτελεί ίσως την μοναδική εξαίρεση σε όλους τους δήθεν τηλεσελέμπριτις, που παίρνουν τα μυαλά τους αέρα, επειδή έγραψαν για εκείνους τα «τα νέα του ψαροντούφεκου».

Παρ ότι η εν λόγω εκπομπή συνεχίζει να σημειώνει μονοψήφια στα δυναμικά κοινά (που αφορούν τους διαφημιστές) , εντούτοις στο σύνολο καταγράφει διψήφια και πολλές φορές πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού.

Φυσικά, η όποια επιτυχία οφείλεται αποκλειστικά στην παρουσία του Μαυρίκιου, αν συγκρίνει κάποιος την φετινή πορεία της εκπομπής σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Μήπως τελικά είναι ο Μαυρίκιος ο βασικός αυτής της εκπομπής, αλλά και η έκπληξη της φετινής σεζόν;

Ο Αόρατος

READ MORE

LATEST NEWS