LIFESTYLE

Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε τα κλάματα μιλώντας για την κόρη της (Βίντεο)

Lifenews

Τι συνέβη;

Στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Βάσω Λασκαράκη, έξω από το θέατρο όπου πρωταγωνιστεί, ενώ μίλησε και για την εκπομπή όπως θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ.

Φανερά συγκινημένη μίλησε για την κόρη της Εύα, η οποία βρέθηκε στην παράσταση για να την παρακολουθήσει, με εκείνη να αρκέστηκε να αναφέρει μόνο: «Συγκινούμαι πολύ, αλλά ας μην το συζητήσουμε».

Σχετικά με τη νέα της εκπομπή, η ηθοποιός είπε: «Έχω αγωνία αρκετή, καλή αγωνία όμως. Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, έχω αυτό το σφίξιμο ότι κάτι είναι καινούργιο, ρωτάω να μάθω, δεν είναι εύκολο αλλά είναι διασκεδαστικό. Για όλα τα πράγματα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και οι κατάλληλες συνθήκες. Το πρότζεκτ αυτό μου ταιριάζει…

Μπορεί να εμφανιστεί ο σύζυγός μου, Λευτέρης Σουλτάτος στην εκπομπή, ποτέ δεν ξέρεις. Δεν είμαι παρουσιάστρια, με αγχώνει εάν θα τα πάω καλά. Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες κριτικές, δεν έχω σκεφτεί εάν θα δω τα νούμερα τηλεθέασης».

Όσο αφορά τον πρώην σύζυγο της Γιάννη Τσιμιτσέλη και το ενδεχόμενο να βρεθεί καλεσμένος, ανέφερε: «Ο σύζυγός μου με πιστεύει πολύ ότι μπορώ να το κάνω. Καλεσμένοι υπάρχουν πολλοί, θα δούμε αν θα έρθει καλεσμένος ο Τσιμιτσέλης».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS