LIFESTYLE

Χρίστοφορος Τορναρίτης – Ραμόνα Φίλιπ: Ο κούκλος γιος τους έγινε 18 ετών (Φώτος)

Lifenews

Δες πόσο μεγάλωσε ο Γιώργος Τορναρίτης

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την οικογένεια του Χριστόφορου Τορναρίτη και της Ραμόνα Φίλιπ, καθώς ο πρωτότοκος γιος τους, Γιώργος έχει τα γενέθλια του και σβήνει τα 18 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων του.

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου ο γιος του γνωστού επιχειρηματία και της όμορφης σχεδιάστριας ενηλικιώθηκε και έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν.

Μέσα από τα social media τους οι ευτυχισμένοι γονείς ευχήθηκαν στο γιο τους με τρυφερές αναρτήσεις, δημοσιεύοντας όμορφα στιγμιότυπα.

Η Ραμόνα Φίλιπ έγραψε στην ανάρτηση της: «Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου γιο ❤️ Η καρδιά μου φουσκώνει από αγάπη και περηφάνια για τον απίστευτο νέο άνδρα που έχεις γίνει.

Καθώς ενηλικιώθηκες, ο δρόμος σου να είναι γεμάτος με σοφία, ευτυχία και να εκπληρώσεις τα όνειρα σου. Θα είμαι δίπλα σου όπου κι αν σε βγάλει η ζωή. Σε αγαπώ, η μαμά σου».

Από την πλευρά του ο Χριστόφορος Τορναρίτης έγραψε: «Το να σε βλέπω όλα αυτά τα χρόνια να εξελίσσεσαι σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσε να μου δώσει η ζωή. Χρόνια πολλά γιε μου».

READ MORE

LATEST NEWS