LIFESTYLE

Έξω φρενών ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως δήλωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος

Lifenews

«Θα σας κάνω μήνυση»

Καλεσμένος μέσω skype στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, 10 Οκτωβρίου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος ξέσπασε για ακόμη μια φορά.

Αφορμή στάθηκαν τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να έχει δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος, ενώ αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά.

Μάλιστα ο Κύπριος καλλιτέχνης απείλησε με μήνυση συγκεκριμένες ιστοσελίδες που παραποίησαν τις δηλώσεις του και έγραψαν ότι είναι ομοφυλόφιλος και μάλιστα χρησιμοποίησαν φωτογραφίες από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί το μόνο που έκανα είναι να συμφωνήσω με τον Στέφανο Κασσελάκη και όσα είπε ότι βρήκε ένα διαμάντι. Είπα ότι κι εγώ βρήκα ένα διαμάντι, την Ιλάειρα και άφησα την εργένικη ζωή και ό,τι έκανα μέχρι τότε και ήρθα στην Κύπρο να κάνω οικογένεια.

Μεταφράστηκε σε αυτό το σιχαμερό πράγμα που βλέπετε στην οθόνη σας και δηλώνω αδυναμία να διαχειριστώ. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Είναι αδιανόητο να με βάζουν να εξηγώ στις γιαγιάδες μου τι εννοούσα…

Στέλνουν τα δημοσιεύματα στους γονείς μου, κάνω έκκληση στον κόσμο να μην τσιμπάει και να κρατάει μια άμυνα σε αυτά τα δημοσιεύματα».

Τέλος ο ίδιος αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά για το θέμα, βάζοντας ένα τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών.

READ MORE

LATEST NEWS