LIFESTYLE

Έξω φρενών η Έλενα Ακρίτα με τον Δήμαρχο Βόλου: «Ελεεινέ συκοφάντη» – Κατέθεσε αγωγή εναντίον του

Lifenews

Με αφορμή τις ομοφοβικές δηλώσεις του

Σάλο έχουν προκαλέσει για ακόμη μια φορά οι δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, το βράδυ της Κυριακής, 8 Οκτωβρίου, με την επανεκλογή του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο ίδιος αναφέρθηκε με απαράδεχτες δηλώσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη, με το ομοφοβικό του παραλήρημα να μονοπώλησε όλες τις εκπομπές στην Ελλάδα.

Ο ίδιος μιλώντας στο «Πρωινό», αναφέρθηκε και σε άλλα πρόσωπα της επικαιρότητας, όπως την Έλενα Ακρίτα, για την οποία δήλωσε «άνθρωποι σαν κι αυτή κατέστρεψαν την Ελλάδα.  Απατεώνες όλοι. Είχε πεθάνει η μάνα της και έπαιρνε τη σύνταξη και την έτρωγε».

Εξοργισμένη η ίδια απάντησε στα όσα λέχθηκαν με αιχμηρό τόνο: «Ποια Ακρίτα; Αυτή που τρώει τη σύνταξη της (πεθαμένης) μάνας της»; Μπέο πες αλεύρι, η Ακρίτα σε γυρεύει. Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο. Δεν θα περάσεις καλά μαζί μου. Καθόλου καλά», ενώ έκανε γνωστό πως προχώρησε σε αγωγή εναντίον του.

Αξίζει να αναφερθεί πως η μητέρα της Έλενας Ακρίτας, Σύλβα είναι στη ζωή και απάντησε με επικό σχόλιο στον Αχιλλέα Μπέο. 

 

READ MORE

LATEST NEWS