LIFESTYLE

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Απαντά στα κακόβουλα σχόλια πως έχει χάσει τη φωνή του – «Είμαστε οι εκτελεστές του καναπέ»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, βρέθηκε σήμερα Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο Κύπριος τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, ενώ απάντησε πρώτη φορά για το κακόβουλα σχόλια που δέχεται τον τελευταίο καιρό πως έχει χάσει τη φωνή του.

Αρχικά ανέφερε: «Η τεχνολογία και τα social media δηλαδή, η δυναμική των οποίων αυξάνεται στις νέες γενιές έχουν και τα καλά και τα κακά. Είναι το καταφύγιο του καθενός μας να βγει να πει ό,τι θέλει. Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, το ότι είμαστε υπεύθυνοι για το τι λέμε πόσο μάλλον όταν είμαστε ανώνυμοι. Είμαστε οι εκτελεστές του καναπέ. Είμαστε ελεύθεροι σκοπευτές. Γι’ αυτό λέω, ότι δεν θα είναι ένα φαινόμενο της εποχής».

Ακολούθως πρόσθεσε: «Όσον αφορά στα social media πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι αυτό που λέω καμιά φορά στις συναυλίες, να μην είναι αφελείς οι άνθρωποι που διαβάζουν κάτι. Είναι σαν να λέμε ότι εσύ δεν κάνεις για παρουσιαστής».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS