LIFESTYLE

Μαίρη Χρονοπούλου: Η αποτέφρωση και η τελευταία της επιθυμία

Lifenews

Όσα αποκάλυψε λίγο πριν πεθάνει

Σε ηλικία 9 ετών έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου η Μαίρη Χρονοπούλου, βυθίζοντας σε πένθος ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Αρμουτίδη, η ηθοποιός λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ζήτησε να αποτεφρωθεί και η τέφρα της να τοποθετηθεί σε συγκεκριμένο σημείο.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου θα μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νεκροτομείο, ώστε να εκτελεστεί γρηγορότερα η διαδικασία νεκροτομής και να μην υπάρχει χρόνος αναμονής.

Ακολούθως, θα παραληφθεί η σορός της από το γραφείο τελετών της Παιανίας, στο οποίο η Μαίρη Χρονοπούλου έχει αφήσει υπεύθυνη δήλωση ανάθεσης της διαδικασίας αποτέφρωσής της.

Αφού προηγηθούν όλες οι διαδικασίες προκειμένου να την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της όπως η ίδια επιθυμούσε, θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Σύμφωνα με την τελευταία της επιθυμία, η τέφρα της θα τοποθετηθεί σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού στην Παιανία, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της. Στο κτήμα, λοιπόν, των εννέα στρεμμάτων θα φτιαχτεί το μνημείο της με την επιγραφή «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

READ MORE

LATEST NEWS