LIFESTYLE

Λάκης Γαβαλάς: Ο νέος παράδεισος εκατομμυρίων στη Μύκονο

Lifenews

Το νέο project του στον κόλπο Merchia στο νησί των ανέμων

Η ζωή του κοσμοπολίτη Λάκη Γαβαλά είναι συνυφασμένη με την Μύκονο και αυτό απ΄ότι φαίνεται δεν αλλάζει. Άλλωστε εκεί έχει περάσει πολλά από τα καλοκαίρια της ζωής του. Καλοκαίρια με ξέφρενα πάρτι, εκκεντρικά ενσταντανέ και καλεσμένους, διασημότητες από όλο τον κόσμο.

Το καλοκαίρι του 2024 επιστρέφει στη Μύκονο μ’ ένα από τα πιο μεγαλεπίβολα σχέδια του νησιού. Αναλαμβάνει art director στο πεντάστερο ξενοδοχείο Semeli Coast Suites & Villas του Ομίλου Semeli που ενώ δεν έχει ακόμη ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί το κοινό, αναφέρεται σε αυτό με επαινετικά λόγια με επαινετικά λόγια ξένος τύπος και διασημότητες. Πρόκειται άλλωστε για μια νέα επένδυση πολλών εκατομμυρίων.

Κορυφαία άνεση μέσα στο εντυπωσιακό, άγριο τοπίο της Μυκόνου. Σχεδιασμένο από τον κορυφαίο όμιλο φιλοξενίας της Μυκόνου και εκτελεσμένο από τον διάσημο αρχιτέκτονα Παύλο Νινιό, το Semeli Coast, είναι ένα ολοκαίνουργιο παραθαλάσσιο θέρετρο στον κόλπο Merchia, ένα κρυμμένο μυστικό στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού.

Ενσωματωμένο στο περίγραμμά του για να απολαμβάνει ο επισκέπτης ανεμπόδιστα την θέα στο Αιγαίο, το κατάλυμα διαθέτει μια ολοκληρωμένη επιλογή από καταλύματα 5 αστέρων, συμπεριλαμβανομένων άνετων σουιτών με ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης. Υπάρχουν επίσης υπερπολυτελείς βίλες ιδανικές για μεγάλες παρέες αλλά και για διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας.

Με την αισθητική Lakis

Ο ευφάνταστος Λάκης Γαβαλάς που γνωρίζει την Μύκονο και τον high end τουρισμό της πολύ καλά, είναι ο άνθρωπος που θα δώσει την τελική πινελιά στην εικόνα φιλοξενίας. Εχει αναλάβει τα πάντα που αφορούν το vision του εξαιρετικά minimal – πολυτελούς boutique θερέτρου. Aπο το πώς θα είναι το art de la table στα dinners μέχρι τις στολές του προσωπικού τις οποίες σχεδιάζει αυτή την εποχή.

Τα αντικείμενα που θα μπαίνουν κάθε βράδυ πάνω στα τραπέζια και μικρά διακοσμητικά details που πρόκειται να τοποθετηθούν στα δωμάτια έχουν παραγγελθεί από το εξωτερικό γι’ αυτό και ο Λάκης Γαβαλάς μόλις επέστρεψε από το Παρίσι.

Shopping για fashionistas και ψαγμένες

Το Semeli Coast θα κοιτά με θράσος το απέραντο γαλάζιο των Κυκλάδων και θα κλείνει με νόημα το μάτι σ΄εκείνους που αντιμετωπίζουν τις διακοπές μέσα από το τρίπτυχο – πολυτέλεια, διασκέδαση και φυσικά shopping. Πρωτότυπα cocktails θα συντροφεύουν ευχάριστα εκείνους που επιλέγουν χαλάρωση στην πισίνα με ξεφύλλισμα ενός από τα coffee table books του χώρου.

Οι επισκέπτες της Μυκόνου αγαπούν την μόδα και ψάχνουν το ιδιαίτερο. Ο Λάκης Γαβαλάς έχει φροντίσει ώστε η boutique του θερέτρου να διαθέτει μοναδικά κομμάτια που δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να συναντήσει σε άλλο σημείο του νησιού. Από ευφάνταστα καφτάνια και χρωματιστές λινές βερμούδες μέχρι ζώνες, αξεσουάρ για τα μαλλιά και σετ παραλίας παρόμοια μ’ αυτά που κρατούν οι fashionistas σε κοσμοπολίτικα μέρη όπως το Σεν Τροπέ και η Ιμπιζα.

Εκπληξη θα είναι κάποια μοναδικά κομμάτια διάσημων brand σχεδιασμένων από τα χέρια του. Όπως οι τσάντες που αυτή την εποχή σχεδιάζει για τον Γαλλικό οίκο Courreges τις οποίες και θα ενσωματώσει στην boutique Semeli by Lakis Gavalas. Casual ρολόγια, ασυνήθιστα γυαλιά ηλίου, χρωματιστές μπαντάνες θα ικανοποιήσουν και τους πιο ψαγμένους και απαιτητικούς πελάτες.

Αλλωστε ο Λάκης Γαβαλάς είναι λάτρης του ευ ζην. Πόσο μάλλον στη Μύκονο.

«Ζήστε τη Μύκονο όπως ποτέ άλλοτε» μας λέει. «Μιλάμε για ένα κομψό και άκρως μοντέρνο παραθαλάσσιο κρησφύγετο για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα και τα εγκόσμια.

Μέσα σ’ ένα εντυπωσιακό τοπίο, το συγκεκριμένο θέρετρο συνδυάζει την απόλυτη ηρεμία με την άνεση 5 αστέρων και το άνευ ορίων shopping για μια εξαιρετική απόδραση πολυτελείας» αναφέρει ο Λάκης Γαβαλάς.

 

READ MORE

LATEST NEWS