LIFESTYLE

Μαρίνος Κλεάνθους: Το δώρο που έκανε στον Στέφανο Κασσελάκη όταν συναντήθηκαν στη Λευκωσία

Lifenews

Δες την ανάρτηση του

Στην Κύπρο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Στέφανος Κασσελάκης, πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη, λίγες ημέρες μετά την εκλογή του στην Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, την Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου και άλλα πολιτικά πρόσωπα, ενώ επισκέφθηκε γνωστά μνημεία της Λευκωσίας μαζί με τους συνεργάτες του.

Ανάμεσα με τα πρόσωπα που συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 4 Οκτωβρίου, ήταν και ο Αντιπρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης, Μαρίνος Κλεάνθους, όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο Μαρίνος Κλεάνθους δημοσίευσε φωτογραφία τους, ενώ αποκάλυψε και το δώρο που έκανε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Εκ μέρους της Δημοκρατική Παράταξη · ΔΗΠΑ συναντηθήκαμε απόψε με τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη μαζί με τον Αλέκο Τρυφωνίδη και τον Μιχάλη Γιακουμή. Ήταν μια ουσιαστική συνάντηση στην οποία ανταλλάξαμε απόψεις για το κυπριακό αλλά και άλλα σημαντικά θέματα απασχολούν τον τόπο μας και τον Ελληνισμό.
Ανεξάρτητα από ιδεολογικές διαφορές, τα εθνικά θέματα απαιτούν ενότητα και ομοψυχία και χαίρομαι γιατί επιβεβαιώθηκε η κοινή γραμμή και οι κοινοί στόχοι μας σε σχέση με το κυπριακό.

Στον Στέφανο έδωσα ενα συμβολικό δώρο: το βιβλίο με τις φωτογραφίες του Γιώργου Σεφέρη από την Κύπρο. Ενα βιβλίο που αποτυπώνει την αγνότητα κι την ομορφιά του λαού μας (από Πάφο μέχρι την Καρπασία μας) και τη δύναμη της καθαρής ελληνικής ψυχής!».

Δες τις φωτογραφίες:

READ MORE

LATEST NEWS