LIFESTYLE

Άννα Βίσση: Καθηλωτική στη συναυλία της στο Ηρώδειο – Μάγεψε με τη φωνή της (Βίντεο)

Lifenews

Δες τα βίντεο από τις εμφανίσεις της

Στο Ηρώδειο εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης, 3 Οκτωβρίου η Άννα Βίσση, πραγματοποιώντας μια μοναδική συναυλία για τους τυχερούς που κατάφεραν να βρουν εισιτήριο, καθώς η εμφάνιση της έγινε sold out μέσα σε λίγη ώρα.

Η Κύπρια τραγουδίστρια ερμήνευσε στο Ηρώδειο αξέχαστες επιτυχίες της για τα 50 χρόνια της ανυπέρβλητης καριέρας της, ενώ η συναυλία έγινε για τα γενναία παιδιά της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), με μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπέρ αυτής της φιλανθρωπικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που ιδρύθηκε το 1937.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια μάγεψε με τη φωνή της, ενώ τη συνόδευσε η συμφωνική ορχήστρα Αθηνών, όπου ενορχήστρωσαν μοναδικά τα τραγούδια της.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς είδαμε τον Νίκο Καρβέλα που ανέβηκε στη σκηνή και έπαιξε πιάνο με την Άννα Βίσση να τραγούδησε το εμβληματικό «Δώδεκα», ενώ έκαναν μαζί ντουέτο τους «Δαίμονες», από τη ροκ όπερα που έγραψε ο σπουδαίο συνθέτης.

Η Άννα Βίσση επέλεξε δύο δημιουργίες του Vrettou Vrettakou, ο οποίος σχεδίασε αποκλειστικά τα δύο ρούχα που έβαλε η ίδια στο Ηρώδειο.

Δες βίντεο:

Βίντεο:

Βίντεο:

Βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS