LIFESTYLE

Ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδής από το Survivor είναι ξανά ερωτευμένος – Δες την καλλονή σύντροφο του

Lifenews

Συγκατοικούν ήδη

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο Παναγιώτης Τριβυζάς και η Σταυρούλα Χρυσαειδή ενώθηκαν με τα Ιερά δεσμά του γάμου, ένας γάμος που διήρκησε μόλις μερικούς μήνες.

Ο πρωταθλητής του στίβου και μέλος της εθνικής ομάδας μίλησε στη Real News, για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε ως μέλος του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και για το πώς φιλοδοξεί να συνεχίσει την αθλητική του καριέρα.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή, καθώς εδώ και έξι μήνες βρίσκεται σε μία νέα σχέση, με την οποία ήδη συγκατοικούν.

Για την προσωπική του ζωή αποκάλυψε πως μετά το χωρισμό του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ιωάννας Καραΐσκου.

Χαρακτηριστικά αποκάλυψε: «Εδώ και έξι μήνες είμαι με έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο, με ένα υπέροχο πλάσμα. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι με την Ιωάννα, περνάμε πολύ ωραία. Δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του αθλητισμού, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι διευθύντρια σε μεγάλη εταιρεία. Γνωριστήκαμε σε κοινή φιλική παρέα. Όλα τα δύσκολα τα έχω αφήσει πίσω μου και προχωρώ μπροστά. Είμαι πολύ χαρούμενος και έχω την απόλυτη στήριξη και τη μέγιστη ψυχολογία για να πετύχω τους στόχους μου».

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση του, αφού εδώ και λίγους μήνες συγκατοικούν. «Είναι ένας πάρα πολύ ώριμος άνθρωπος και δεν μας ενδιέφερε αν είναι νωρίς για να συγκατοικήσουμε. Έχουμε περάσει και οι δύο δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας και υπήρχε κοινό σημείο επαφής για να δούμε αν ταιριάζουμε», εξήγησε ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

READ MORE

LATEST NEWS