LIFESTYLE

Ξανά στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης που δίνει μάχη με τον καρκίνο (Φώτο)

Lifenews

Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Τη δική του μάχη με τον καρκίνο συνεχίζει να δίνει ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο γνωστός τραγουδιστής εδώ και αρκετό καιρό δίνει με θάρρος και τόλμη τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και παρά τη μεγάλη του ταλαιπωρία και τους πόνους, παραμένει δυνατός και αισιόδοξος, έχοντας πάντα στο πλευρό του τη σύντροφο του, Μαρία Ντινόρη.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα κοινωνικά του δίκτυα όπου καθημερινά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για την εξέλιξη της υγείας του. Ο τραγουδιστής σήμερα ταξίδεψε από την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Ρόδο στην Αθήνα και βρέθηκε στον Ευαγγελισμό όπου και δημοσίευσε μια φωτογραφία.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα Αγάπες μου! ΠΟ@@@ καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτης…έχεις πάρει προβάδισμα νομίζεις εεεε??? Μπορει…Αλλά είμαι και εγώ καλός όμως…θα φανεί σε λίγο στο χειροκρότημα!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!!ΑΜΗΝ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag, ο τραγουδιστής έκανε μια πολύ σημαντική εξέταση το γνωστό Pet Scan, προκειμένου να μάθει από τα αποτελέσματά της εξέτασης αυτής σε ποιο στάδιο βρίσκεται η κατάσταση της υγείας του και αν θα συνεχίσει ή όχι τις χημειοθεραπείες.

READ MORE

LATEST NEWS