HOLLYWOOD NEWS

Beyonce: Θα κυκλοφορήσει ταινία για την περιοδεία της που διήρκησε 5 μήνες (Βίντεο)

Lifenews

«Όταν εμφανίζομαι, δεν είμαι τίποτα άλλο παρά ελεύθερη»

Στη Νέα Ορλεάνη ολοκλήρωσε πριν λίγες ημέρες την περιοδεία της η Beyonce η οποία διήρκησε πέντε μήνες.

Η κορυφαία RnB και Soul τραγουδίστρια μετά την Ευρώπη έκανε εμφανίσεις στην Αμερική, με τα show της να ήταν όλα sold out από τις πρώτες ημέρες που έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες.

Η ίδια πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε μια νέα συναυλιακή ταινία βασισμένη στη φετινή τεράστια περιοδεία για το άλμπουμ της, με τίτλο «Renaissance», του 2022.

Το τρέιλερ παρουσιάζει πλάνα από τα παρασκήνια, δείχνοντας τη Beyonce να κάνει πρόβες με τη μεγαλύτερη κόρη της, την 11χρονη Blue Ivy, η οποία χορεύει στην περιοδεία, καθώς και αλληλεπιδράσεις με τον σύζυγό της, Jay-Z, και τα δίδυμα, Rumi και Sir.

Πηγές δήλωσαν στο «Variety» ότι η ταινία θα ενσωματώνει στιγμιότυπα από την παγκόσμια περιοδεία, περιεχόμενο από την ηχογράφηση του άλμπουμ και τη σύλληψη της περιοδείας και τα πολυαναμενόμενα μουσικά βίντεο για το φημολογούμενο συνοδευτικό οπτικό άλμπουμ.

Το ντοκιμαντέρ της σούπερ σταρ είναι η τελευταία σε μια τάση κερδοφόρων ταινιών από μουσικούς που καταγράφουν την καριέρα τους.

Ο «Guardian» ονόμασε το «Renaissance» το Νο 1 άλμπουμ του 2022, με την κριτικό Jenesa Williams να το περιγράφει ως «έναν φόρο τιμής στην επιρροή και την αντοχή της μαύρης LGBTQ+ κοινότητας, φτιαγμένο σε συνεργασία με παραγωγούς και δείγματα των οποίων οι βιωμένες εμπειρίες και το ιστορικό βάρος προσδίδουν βαρύτητα στον ήχο».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS