LIFESTYLE

Αργυρώ Ροτσίδου: Στέλνει ηχηρό μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού (Φώτο)

Lifenews

«Χωρίς καθυστερήσεις, δικαιολογίες και αναβολές»

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε η Αργυρώ Ροτσίδου, με αφορμή το μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Κάθε χρόνο ο Οκτώβριος είναι ο μήνας όπου πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο εκδηλώσεις και δράσεις για τον καρκίνο του μαστού, στέλνοντας ηχηρά μηνύματα για την πρόληψη και την ενημέρωση όλων των γυναικών.

Ανάμεσα τους και η σύζυγος του Ευθύμιου Δίπλαρου, Αργυρώ Ροτσίδου η οποία πριν δύο χρόνια έδωσε τη δική της μάχη με τον καρκίνο, καταφέρνοντας να βγει νικήτρια. Η ίδια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, μέσω μιας ανάρτησης στα κοινωνικά της δίκτυα.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Οκτώβριος, μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνου του μαστού παγκοσμίως πρεσβεύει την ανάγκη αφύπνισης της κοινωνίας με σκοπό την ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει κάθε γυναίκα να υιοθετήσει την πρόληψη στην καθημερινότητά της.

Ο συστηματικός έλεγχος, οι ετήσιες προληπτικές εξετάσεις και η συχνή αυτοεξέταση είναι επιτακτικό να γίνουν μέρος της ζωής κάθε γυναίκας, χωρίς καθυστερήσεις, δικαιολογίες και αναβολές. #october #breastcancer #europadonnacyprus #europadonnahellas #staystrong @europadonnacyprus @efthimiosdiplaros».

READ MORE

LATEST NEWS