LIFESTYLE

Αυτοί είναι οι τρεις Κύπριοι που μπήκαν στο σπίτι του Fame Story – Έτοιμοι να σαρώσουν τα πάντα

Lifenews

Μάθε όλες τις πληροφορίες

Πρεμιέρα έκανε το Fame Story το οποίο επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Το μουσικό talent show σύστησε το τηλεοπτικό κοινό τους παίκτες που πήραν το εισιτήριο για την ακαδημία, με τους τρεις Κύπριους να εντυπωσίασαν από την πρώτη τους εμφάνιση.

Μάλιστα οι τέσσερις κριτές Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Αρσενάκος, και Light μίλησαν με αποθεωτικά σχόλια για τους καλλιτέχνες από την Κύπρο, που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

Μάθε ποιοι είναι:

Nicky Glossom (23 ετών)

Ο Nicky Glossom, έρχεται από τη Λευκωσία. Αγαπάει την jazz, την pop, την soul και τη rock μουσική, ενώ γράφει και τα δικά του κομμάτια, δείχνοντας μεγαλύτερη προτίμηση στον αγγλικό στίχο. Ένα μεγάλο του όνειρο είναι να γίνει γνωστός καλλιτέχνης παγκόσμιας εμβέλειας, σαν τον Harry Styles! Το Fame Story πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει να ακουστεί στο ευρύ κοινό και να αποκτήσει φήμη. Χωρίς τη μουσική γενικότερα δε θα κατάφερνε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, που του έφερε η ζωή ως τώρα. Αυτή τον έχει κρατήσει ζωντανό και για τον Nicky «Η μουσική είμαι εγώ, και εγώ είμαι η μουσική».

Φειδίας Ηροδότου (19 ετών)

Ο Φειδίας κατάγεται από την Κύπρο και ασχολείται με το τραγούδι από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Ήξερε από τότε ότι θέλει να γίνει performer. Και ακόμη το θέλει! Αυτή η παιδική σκέψη πήρε πιο επίσημη μορφή όταν στα 12 χρόνια του εμφανίστηκε στην τηλεόραση. Ο καλλιτεχνικός του στόχος είναι να γίνει ο επόμενος κορυφαίος performer στη μουσική βιομηχανία και κάποια στιγμή να εκπροσωπήσει τη χώρα του στη Eurovision. Μέσα από το Fame Story θέλει να γνωρίσει κορυφαίους καθηγητές φωνητικής και χορογράφους και να του δοθεί η ευκαιρία να αναγνωρίσει ο κόσμος τη μουσική του και να την αγαπήσει, όσο την αγαπάει και εκείνος. Το motto που πιστεύει και έχει συνεχώς στο μυαλό του είναι «Όταν αρχίσεις να δέχεσαι αρνητικά σχόλια, τότε βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο για την επιτυχία!

Άντριου Παντς (Andrew Punch – 27 ετών)

Η Άντριου κατάγεται από τη Λευκωσία. Ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική και τα τελευταία 8 χρόνια τραγουδάει και παίζει επαγγελματικά μουσική κάνοντας εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο. Θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό και όμορφο να αγγίζεις τις ψυχές των ανθρώπων με τις νότες και να δημιουργείται μια σχέση αγάπης με το κοινό. Θέλει μέσα από το Fame Story να κάνει το επόμενο βήμα στην εξέλιξή της και κυρίως να δείξει τον ψυχισμό της. Για την Andrew σε αυτή τη ζωή πρέπει να ζεις, να έχεις αγάπη και να μη μοιάσεις σε κανέναν.

READ MORE

LATEST NEWS