LIFESTYLE

Γρηγόρης Πετράκος - Θεοφανία Παπαθωμά: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια και έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο

Lifenews

Μάθε όλες τις πληροφορίες

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως τράβηξαν ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά, ύστερα από δέκα χρόνια κοινής πορείας, όπου απέκτησαν μαζί και δύο παιδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real: «Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις».

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2013. Από την πρώτη κιόλας μέρα της κοινής τους πορείας, τόσο ο τραγουδιστής όσο και η όμορφη ηθοποιός θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ό,τι είχε να κάνει με την προσωπική τους ζωή.

Το ζευγάρι απέκτησε μάλιστα δύο κόρες, την 8χρονη σήμερα Αγάπη και την 6χρονη Αθηνά, που θα είναι για πάντα η απόλυτη προτεραιότητα του ζευγαριού.

Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν μίλησε ανοικτά για το χωρισμό, ωστόσο έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στα social media.

READ MORE

LATEST NEWS