LIFESTYLE

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για το περιστατικό της λιποθυμίας του - «Μου έγραφαν να πεθάνω»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, καθώς λιποθύμησε ύστερα από έντονη αδιαθεσία που είχε στην εκπομπή.

Ο Κύπριος τραγουδιστής και ηθοποιός μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου σήμερα το πρωί αποκάλυψε τα αισχρά μηνύματα που δέχτηκε για την υγεία και τη ζωή του, ενώ εξομολογήθηκε το πρόβλημα που ανακάλυψαν οι γιατροί με την καρδιά του.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην εκπομπή: «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος με αυτά που διαβάζω. Δεν είναι δυνατόν να παθαίνει ένας άνθρωπος να παθαίνει κάτι και από κάτω να γράφουν: “Άντε, να πεθάνει να ησυχάσουμε”. Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά… δηλαδή για όνομα του Θεού…», ενώ ήταν φανερά συγκινημένος.

Ακολούθως πρόσθεσε: «Πρέπει να πεθάνουμε για να ησυχάσετε; Δεν μπορεί ένα άνθρωπος με τη γυναίκα του να είναι ευτυχισμένος; Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό και δηλώνω αδυναμία να το διαχειριστώ».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ότι έπαθε βραδυκαρδία και ότι στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ένα θεματάκι στην καρδιά. Γι αυτόν τον λόγο θα βάλει χόλντερ για να δει πως λειτουργεί η καρδιά του.

Λίγο μετά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε βίντεο ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς τους φίλους για τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS