LIFESTYLE

«Φάρμα»: Γνωστή Κύπρια TikToker ανάμεσα στους 20 παίκτες (Βίντεο)

Lifenews

Ποια είναι η 22χρονη που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο ριάλιτι επιβίωσης;

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας, 25 Σεπτεμβρίου η «Φάρμα» που επέστρεψε ανανεωμένη και έτοιμη για ανατροπές.

Το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης επέστεψε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκε τους 20 παίκτες στη «Φάρμα» ανακοινώνοντας σταδιακά σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που παίζεται πλέον το παιχνίδι.

Στόχος των 20 παικτών που βρίσκονται στην ορεινή Αρκαδία είναι η νίκη και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ενώ θα περάσουν από 1000 κύματα.

Ανάμεσα στους 20 παίκτες βρίσκεται και γνωστή Κύπρια TikToker η οποία αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στη «Φάρμα». Ο λόγος για τη Μαρίλια Πέτρου, που έγινε γνωστή στα κοινωνικά δίκτυα για την όμορφη σχέση που έχει με το άλογο της, τον Shelby.

Λίγα λόγια για εκείνη:

Η 22χρονη Μαρίλια αφήνει πίσω στην Κύπρο τον καλύτερό της φίλο, που δεν είναι άλλος από το αγαπημένο της rescue άλογο και έρχεται στη «Φάρμα» αποφασισμένη να κερδίσει, για να του προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον. Έχοντας μεγαλώσει διαφορετικά από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της, καθώς από μικρή έζησε σε ένα κτήμα γεμάτο ζώα όπως γαϊδουράκια, κατσικάκια, κότες, πάπιες, κουκουβάγιες, χελώνες και σκύλους, η Μαρίλια έχει το πλεονέκτημα της εμπειρίας. Όταν δεν βρίσκεται πλάι στο άλογο της, ο δυναμικός της χαρακτήρας και το ελεύθερο πνεύμα την οδηγούν σε ταξίδια σε όλο τον κόσμο και εξορμήσεις στα βουνά με τη motocross μηχανή της. Γεννημένη για την πρόκληση που λέγεται «Φάρμα», η Μαρίλια είναι έτοιμη να δοκιμάσει τα όρια της στη συμβίωση και να αγωνιστεί για τη νίκη.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS