LIFESTYLE

Ανδρέας Γεωργίου: Στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά το θάνατο της μητέρας του

Lifenews

Συγκινεί η ανάρτηση του

Μια μέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα, Ράνια.

Από την πρώτη στιγμή ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχεται δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα για τη μεγάλη απώλεια του, στηρίζοντας τον σε αυτή τη δύσκολη φάση.

Ανάμεσα τους και ο Ανδρέας Γεωργίου, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στις πετυχημένες σειρές του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε γράψει στην ανάρτηση του για τη μητέρα του: «Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες κι είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες, γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου».

Ο Κύπριος παραγωγός και σκηνοθέτης δημοσίευσε μια φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη μητέρα του, σχολιάζοντας: «Πρόλαβε Γιώργο μου! Και ήσουν και δίπλα της όπως έπρεπε, μπράβο σου! Καλό της ταξίδι».

READ MORE

LATEST NEWS