LIFESTYLE

Νίκη Δραγούμη: Έτσι αποκάλυψε στον σύζυγο της πως είναι έγκυος και εκείνος έβαλε τα κλάματα

LifenewsTeam

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη της

Νίκη Δραγούμη και ο Βασίλης Χαραλάμπους παραχώρησαν συνέντευξή στο περιοδικό “Down Town” και στην Αναστασία Γεωργίου, λίγο πριν γίνουν γονείς. 

Η όμορφη ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον τρόπο που ανακοίνωσε στον σύζυγο της πως είναι έγκυος και εκείνος εξομολογήθηκε ποιες ήταν οι αντιδράσεις του. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Ήταν κάτι που με βρήκε απροετοίμαστη. Αν και το θέλαμε πολύ, δεν το είχα καταλάβει εκείνη την περίοδο. Είχα πρόβες σε μία αρκετά απαιτητική παράσταση… και ήταν μία γεμάτη περίοδος με γυρίσματα και ραδιόφωνο παράλληλα. Όταν πήγα στον γυναικολόγο το πρωί, δεν περίμενα ότι θα μου τηλεφωνούσε το μεσημέρι για να μου ανακοινώσει ότι είμαι έγκυος. Κάθισα στον καναπέ, χωρίς να μπορώ να κουνηθώ και τον περίμενα να επιστρέψει. Όταν ήρθε στο σπίτι, το έστειλα ένα μήνυμα. Είχα αλλάξει το όνομα με το οποίο με είχε καταχωρημένη στο κινητό και του έγραψα ότι ‘έρχομαι". 

Από την πλευρά του ο Βασίλης πρόσθεσε: “Δεν το πίστευα. Έβαλα τα κλάματα και τη ρωτούσα συνεχώς: ‘Αλήθεια; Αλήθεια; Νίκη Αλήθεια;’ Ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματα”.

READ MORE

LATEST NEWS