LIFESTYLE

Χάρης Βορκάς: Έξαλλος με τον Κασσελάκη που αποκάλεσε τα Κατεχόμενα, «Κρατίδιο» - «Αίσχος»

Lifenews

«Η μόνη έννοια του είναι να λαϊκίζει ελεεινά ξεπερνώντας τα όρια του εμετού»

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος έχει αποκαλέσει τα Κατεχόμενα, «κρατίδιο», με τον ίδιο να επανήλθε με νέες δηλώσεις λέγοντας πως ήταν λάθος, καθώς ήταν κουρασμένος και άυπνος.

Μέσα από τα social media, πολλοί ήταν εκείνοι που τοποθετήθηκαν έντονα για την εν λόγο δήλωση, χαρακτηρίζοντας τον αδιάβαστο και ανιστόρητο.

Ανάμεσα τους και ο Κύπριος ηθοποιός Χάρης Βορκάς, που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τοποθετήθηκε έντονα για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου διεκδικεί την προεδρία του Σύριζα.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Αυτό το φαιδρό, ανεκδιήγητο μειράκιον, αποκάλεσε τα κατεχόμενα στην Βόρεια Κύπρο, «το δικό τους (των Τούρκων) ΚΡΑΤΙΔΙΟ»!!! Το ΨΕΥΔΟκράτος, «ΚΡΑΤΙΔΙΟ»;;;;;; Σοβαρά τώρα;;;;; ΣΟΒΑΡΑ;;;;;;; Αλλά βέβαια, η μόνη έννοια του είναι να λαϊκίζει ελεεινά ξεπερνώντας τα όρια του εμετού, για να εξασφαλίσει πλούσια συγκομιδή ψήφων, να μαγειρεύει στην Καρδίτσα για να δείξει ότι τάχα είναι δίπλα στους πλημμυροπαθείς, να παραγγέλνει πίτσες για τους δημοσιογράφους που ξενύχτησαν για ρεπορτάζ και να τους ρωτάει αν θέλουν καφέ και νερό για να τους καλοπιάσει που ξεροσταλιάζουν στο κατώφλι του, να κυκλοφορεί ξεμανίκωτος μαζί μ’ εκείνον τον έρμο τον ουραγό του στο γυμναστήριο και να διατυμπανίζει μεθ’ επιμονής και μετά παρρησίας την σεξουαλική ταυτότητά του, έχοντάς την αναγάγει σε «εθνικό θέμα μείζονος σημασίας» μαζί με τα παρελκόμενα και τα παρεπόμενά του…!!!

Ο καθείς και τα όπλα του… Και στο φινάλε, ένα μικρό «γλωσσικό ολίσθημα» έκανε βρε αδερφέ και οκ, καθαρίσαμε… Τάχα παραδρομή της γλώσσας… Εξ άλλου, δεν είχε κακή πρόθεση μωρέ… Απλώς τα μπέρδεψε το παιδί, θα πέσουμε να το φάμε για ένα τόσο δα λαθάκι…;;; Άσε που «…στηλίτευσε δριμέως τις τουρκικές προκλήσεις οι οποίες έχουν lobbying σε διάφορες χώρες με σκοπό την νομιμοποίηση του παράνομου καθεστώτος του ψευδοκράτους (ούτε για μια στιγμή δεν το διατύπωσε έτσι, παρά μόνο μετά από διόρθωση δημοσιογράφου το επανάλαβε ταχέως και αδιάφορα en passant) και «μπράβο του», ενώ κανένα άλλο κόμμα της αντιπολίτευσης, αριστερό ή δεξιό, δεν τοποθετήθηκε επί του θέματος…» - 😳ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ Τ’ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥ…!!! 🤯ΑΙΣΧΟΣ!!!!

ΑΙΣΧΟΣ!!! Εκτός από τραγικά αμόρφωτος, εξευτελιστικά αστοιχείωτος, σκανδαλωδώς άσχετος με όλα τα της πολιτικής, θρασύτατος, αγενέστατος, αναιδέστατος, ξεδιάντροπος και απερίγραπτα αφόρητο ψώνιο, είναι και τρομακτικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!! ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΜΟΡΦΟΝΙΟ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ JUST LIKE THAT, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ NOBEL… (όπως λένε οι «κακές γλώσσες», τις οποίες ποτέ κανείς δεν διέψευσε …)

Βέβαια, αυτά τον έχουν δασκαλέψει εκείνοι που μας τον φύτεψαν, οπότε του αξίζει το εύγε ως ο πιο καλός ο μαθητής… Αλλά τόσο απροκάλυπτα πια;;; Ούτε τα προσχήματα;;; Καρφώνεται πολύ νωρίς…!!! Και δεν βλέπω να παίρνει θέση και κανείς απ’ όλους αυτούς που τον προσκυνούν και του ψάλλουν αγεληδόν το ωσαννά… 🤮Αλλά γιατί να το κάνουν;; Σάμπως τους νοιάζει;; Δεν πρόκειται και για κάτι πικάντικο ή του συρμού, για να είναι must και συνεπώς άξιο λόγου… Για την Κύπρο θα συζητάμε τώρα…;;;🤬».

Δες την ανάρτηση του:

READ MORE

LATEST NEWS