LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του – «Είναι βεβαρημένη»

Lifenews

Μάθε όλο το ρεπορτάζ

Ήταν Χριστούγεννα του 2017 όταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του, στο κέντρο της Αθήνας.

Να σε θυμίσουμε πως ο παρουσιαστής είχε παρασυρθεί από λεωφορείο και έκτοτε δίνει μια σκληρή μάχη με δεκάδες χειρουργεία, πλαστικές επεμβάσεις και προσπάθειες αποκατάστασης.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Βλάχου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η υπόθεση του παρουσιαστή φτάνει στο Εφετείο την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου. Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μίλησε στην εκπομπή, ο οποίος επισήμανε ότι σε πρώτο βαθμό ο οδηγός του λεωφορείου καταδικάστηκε καθώς αποδείχτηκε ότι «είναι αποκλειστικά υπαίτιος της πρόκλησης του συγκεκριμένου ατυχήματος».

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος ανέφερε: «Ο κατηγορούμενος προβάλλει ισχυρισμούς που στόχο έχουν είτε την αθώωση του, είτε τη μείωση της ποινής. Στο αστικό μέρος η δίκη ολοκληρώθηκε, στην αποζημίωση. Η πλευρά του κυρίου Αγγελίδη πέτυχε όχι απλά να επιβεβαιωθεί η αποκλειστική υπαιτιότητα του οδηγού του λεωφορείου, αλλά και να αυξηθεί το ποσό της αποζημίωσης και της ηθικής βλάβης, όσο και της αποζημίωσης λόγω αναπηρίας».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος αναφέρθηκε και στην κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, αποκαλύπτοντας πως: «η κατάσταση του παρουσιαστή είναι βεβαρημένη, υπάρχει μια πρόοδος αλλά όπως γνωρίζετε η πρόοδος σε αυτές τις κακώσεις είναι πάρα πολύ αργή γιατί πρέπει να ξαναμάθει ο οργανισμός πάρα πολλά πράγματα τόσο σε επίπεδο κίνησης, όσο και ομιλίας».

Στη συνέχεια, η Μαρία Βλάχου μετέφερε πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δε νιώθει θυμό, αλλά περιμένει όλα αυτά τα χρόνια να ακούσει έστω μια συγγνώμη από τον οδηγό του λεωφορείου.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS