LIFESTYLE

Cash or Trash: Χαμός με το καλούπι για προφυλακτικά – Άφωνοι οι αγοραστές (Βίντεο)

Lifenews

«Είναι ένα αντικείμενο σύγχρονης Τέχνης»

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας, 18 Σεπτεμβρίου η εκπομπή «Cash or Trash» με τη Δέσποινα Μοιραράκη, που επέστρεψε για ακόμη μια σεζόν, μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε την περσινή τηλεοπτική σεζόν.

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε ωστόσο ένα αντικείμενο που προκάλεσε το ενδιαφέρον της παρουσιάστριας αλλά και των υποψήφιων αγοραστών στη δημοπρασία.

Η Μάιρα που πήρε μαζί της το αντικείμενο για εκτίμηση και αγορά μόνο συνηθισμένο δεν ήταν, με την ίδια να ανέφερε: «Φαντάζομαι ότι μπορεί να είναι καλούπι για προφυλακτικά. Το αγόρασα από το Μοναστηράκι. Με κέρδισε το γεγονός ότι, εκτός του ότι είναι περίεργο, μπορείς να το ζωγραφίσεις, να το διακοσμήσεις βάζοντας κάτι μέσα, χίλια-δυο. Είναι ένα αντικείμενο σύγχρονης Τέχνης, μπορείς να αφήσεις τη φαντασία σου να οργιάσει».

Όταν πήρε τον λόγο ο Θάνος Λούδος, προκειμένου να κάνει τη δική του εκτίμηση για την αξία του αντικειμένου, διέψευσε τον ισχυρισμό της παίκτριας, λέγοντας: «Δεν θεωρώ ότι είναι καλούπι για προφυλακτικά. Είναι δοκιμαστικοί σωλήνες, τους χρησιμοποιούσαν στα εργαστήρια».

Η παίκτρια πρόσθεσε: «Γιατί δοκιμαστικοί σωλήνες; Εγώ πιστεύω ότι είναι καλούπι για προφυλακτικό. Εγώ τα έφερα ως καλούπια προφυλακτικών και ως τέτοια θα τα πουλήσω».

Ακολούθως ακολούθησαν επικές ατάκες μεταξύ των αγοραστών, με το ιδιαίτερο αντικείμενο να πουλήθηκε τελικά στο «Cash or Trash» για 410 ευρώ.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS