LIFESTYLE

Τούνη: «Βγαίνω πρώτη φορά μπουζούκια & νιώθω ότι κάνω κάτι εγκληματικό» - Οι ενοχές για τον γιο της - Βίντεο

Lifenews

Είναι η πρώτη φορά που άφησε τον γιο της, Νουνίτο, μόνο του σε άλλα χέρια για να τον φροντίσουν

Η Ιωάννα Τούνη χθες αποφάσισε να κάνει βραδινή έξοδο με φίλους με αφορμή τα γενέθλια της καλής της φίλης και μέλλουσας κουμπάρας της Στέλλας Πάσσαρη και όπως εξομολογήθηκε σε βίντεο, ένιωσε ότι κάνει κάτι παράνομο!

Για την ακρίβεια είπε ότι νιώθει πως κάνει κάτι εγκληματικό αφού ήταν η πρώτη φορά που άφηνε τον γιο της, τον Νουνίτο μόνο του σε άλλα χέρια για να τον φροντίσουν, εκτός από την ίδια.

Όμως η περίσταση το απαιτούσε μιας και η Στέλλα Πάσσαρη είναι κολλητή της φίλη και σύντομα θα είναι και η νονά του μικρού της μιας και θα τον βαφτίσει μαζί με τον Γιώργο Μανίκα και τον γιο του.

Η Ιωάννα έδειχνε να έχει συνεχώς άγχος όμως από κάποια στιγμή και μετά αποφάσισε να χαλαρώσει λίγο και να το διασκεδάσει.

Όταν κατά τις 5,30 το πρωί επέστρεψε στο σπίτι η Ιωάννα Τούνη έμαθε από τη θεία της που κρατούσε το μωρό πως ο Νουνίτο της ξύπνησε δύο φορές μέσα στη νύχτα και το μόνο που ήθελε ήταν αγκαλίτσες όμως σύντομα τον ξαναπήρε ο ύπνος και γενικά πέρασε μία ήσυχη βραδιά. Γεγονός που την έκανε να νιώσει καλύτερα.

Δείτε το βίντεο με σκηνές από την... αγωνιώδη βραδιά της Ιωάννας Τούνη:

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

 

 

READ MORE

LATEST NEWS