LIFESTYLE

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκάλυψαν γιατί δεν μιλάνε πλέον με τον Τριαντάφυλλο

Κωνσταντίνος Ιάσωνος

Τι ενόχλησε το ζευγάρι;

Στην εκπομπή «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά βρέθηκαν καλεσμένοι το μεσημέρι της Πέμπτης, 14 Σεπτεμβρίου ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δύο μήνες μετά το τέλος του Survivor All Star.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star, τη σχέση τους, τα σχέδια τους για γάμο, ενώ αποκάλυψαν γιατί δεν μιλάνε με τον Τριαντάφυλλο που ήρθαν κοντά στο Survivor.

Για τη σχέση τους με τον Τριαντάφυλλο ανέφεραν: «Ο Τριαντάφυλλος δεν θα γινόταν ο κουμπάρος στον γάμο μας. Είχαμε έρθει κοντά μαζί του, δεν του κρατάμε κακία αλλά με έχει πληγώσει. Όταν μπήκαμε στο Survivor, μας στήριζε και όταν ο Σάκης Κατσούλης έκανε παρέα με τον Κόρο, ο Τριαντάφυλλος δεν μας μιλούσε.

Είναι ένα μεγάλο παιδί. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Τριαντάφυλλο από τότε που βγήκαμε από το παιχνίδι. Εμείς περιμένουμε τον Τριαντάφυλλο. Όμως και ο Τριαντάφυλλος και ο Κόρο, το 2021 ήταν μαζί σε έπαθλο και είχαν αφήσει πίσω την κόντρα τους. Με ενόχλησε που ο Τριαντάφυλλος ανήρτησε story την οικογένειά μου».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS