LIFESTYLE

Κατερίνα Καραβάτου: Η κόρη της έγινε 12 ετών και είναι μια κούκλα (Φώτο)

Lifenews

Δες την τρυφερή φωτογραφία μαμάς – κόρης

Σε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου, χθες Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη της κόρη, Αέλια, που απέκτησε μέσα από το γάμο της με τον Κρατερό Κατσούλη, έγινε 12 ετών και η παρουσιάστρια θέλησε να της ευχηθεί και διαδικτυακά.

Μάλιστα δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την κόρη της, γράφοντας στη λεζάντα: «Αυτό το υπέροχο κορίτσι γίνεται σήμερα 12 χρονών και η ευτυχία μου –γι’ αυτόν τον καλό άνθρωπο που μεγαλώνει- είναι απερίγραπτη: γιατί αγαπά, σέβεται, νοιάζεται, φροντίζει, ακούει, μαθαίνει, χαμογελά και προχωρά με το θάρρος της ηλικίας της προσπαθώντας με γενναιότητα να αντιμετωπίζει όσα βρίσκονται στο δρόμο της.

Κι είμαι περήφανη πολύ, γιατί είναι το παιδί μου και δεν ξέρω αν το πιστεύετε ή όχι, μαθαίνω από την Αέλια περισσότερα απ’ ότι ποτέ μπορεί να φανταζόμουν και με κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Και η ευθύνη του να είμαι η μητέρα της είναι μεγάλη, αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι χαρά μου! Χρόνια πολλά υπέροχη Αέλια μας!».

READ MORE

LATEST NEWS