LIFESTYLE

Ο Γιάννης Βαρδής για την τελευταία σύζυγο του πατέρα του: «Την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω»

Lifenews

«Παντρεύτηκε τον πατέρα μου με δική μου υπογραφή, ενώ εκείνος δεν είχε αντίληψη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Βαρδής, φανερά ενοχλημένος για τις τελευταίες δηλώσεις της τελευταίες συζύγου του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

Ο γνωστός τραγουδιστής καταφέρθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στη Φιλοθέη Μωβ, σχετικά με τις μεταξύ τους διαφορές για τα περιουσιακά στοιχεία του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη.

Αρχικά ανέφερε: «Την κυρία Μαραγκόζη συνειδητά δεν την κάλεσα (στην τιμητική συναυλία), γιατί σε μία προσπάθεια που είχε κάνει ο πατέρας μου το 2006 δεν την κάλεσε ούτε ο ίδιος. Εγώ πορεύομαι με τις δικές του επιθυμίες», για την παρεξήγηση με τη σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια.

Για την τελευταία σύζυγο του πατέρα της, αποκάλυψε: «Τι είπε η Μαρία Σκιντζή με το ψεύτικο όνομα; Ο Αντώνης Βαρδής δεν θα έλεγε ποτέ στα παιδιά του «ευχή και κατάρα». Αυτό το φαντάστηκε η κυρία, που παντρεύτηκε τον πατέρα μου για τρεις μήνες με δική μου υπογραφή, ενώ εκείνος δεν είχε αντίληψη. Θα έπρεπε να λέει ευχαριστώ και να σωπαίνει…

Τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ και η αδερφή μου, η κυρία Φιλοθέη έχει το 25% του πνευματικού δικαιώματος, όχι του ηθικού. Άρα μπορεί αν θέλει απλά να κουνάει το δάχτυλο, δεν μπορεί να επέμβει.

Από τη στιγμή που «έφυγε» ο πατέρας μου έχει αλλάξει πάρα πολύ η στάση της, είναι μία άλλη γυναίκα από αυτήν που είχαμε γνωρίσει. Θα έπρεπε να καταλάβετε τι άνθρωπος είναι, προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του πατέρα μου. Θεωρώ ότι είναι συνειδητό.

Είναι μία γυναίκα που την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου».

 

 

READ MORE

LATEST NEWS