LIFESTYLE

Χριστίνα Παυλίδου: Το άγνωστο ατύχημα της αδερφής της, Κύνθιας με μοτοσυκλέτα (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή, «Με αγάπη Χριστιάνα»

Στο πλατό της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τρίτης, 12 Σεπτεμβρίου η Χριστίνα Παυλίδου.

Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τα γυρίσματα του 2ου κύκλου της σειράς, «Άγιος Παϊσιος», για την επιτυχία των «Βουτάτε Γειτόνοι», ενώ μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύζυγο της Γιώργο Τσιάκκα και τα τέσσερα τους παιδιά.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ηθοποιός δέχτηκε δύο ερωτήσεις από τις κόρες της, Μαρία και Αντιγόνη, με την ίδια να προχώρησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για τη μεγαλύτερη τρέλα που έκανε σε νεαρή ηλικία, η Χριστίνα Παυλίδου αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με την αδερφή της, Κύνθια Παυλίδου.

Η Χριστίνα Παυλίδου ανέφερε πως η μητέρα τους, Άλκηστης Παυλίδου ήταν ιδιαίτερα αυστηρή με τις κόρες της στην εφηβεία, όσο αφορά το ενδεχόμενο να ανεβούν σε μοτοσυκλέτα, κάτι που δεν… τήρησαν και οι δύο αδερφές.

Μάλιστα η αδερφή της, Κύνθια Παυλίδου ενώ ήταν φοιτήτρια στην Αθήνα ανέβηκε σε ένα μηχανάκι για να μεταβεί στη σχολή της, φορώντας ένα κασκόλ, το οποίο πιάστηκε κάπου ενώ ήταν σε κίνηση, με αποτέλεσμα να πνίγεται, χωρίς να το καταλάβει ο οδηγός.

Τέλος, όπως ανέφερε η Χριστίνα Παυλίδου, αναγκάστηκαν να κόψουν το κασκόλ για να μπορέσει να αναπνεύσει.

Δες το βίντεο με την αποκάλυψη στο 06:50

 

READ MORE

LATEST NEWS