LIFESTYLE

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά - «Δίνει γενναία μάχη, πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία» (Βίντεο)

Lifenews

Μάθε όλες τις εξελίξεις για την υγεία του λαϊκού τραγουδιστή

Μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο διανύει ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος είδε το όνομα του να πρωταγωνιστεί εν αγνοία του σε μια καμπάνια, όπου προωθεί διάφορα σκευάσματα για απώλεια κιλών.

Ο ίδιος έκανε γνωστό πως όλο αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ενώ προχώρησε και σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να σταματήσει η παραπληροφόρηση και η χρήση του ονόματος του.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι γνωστό πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτά είναι που οφείλονται και για την απώλεια των κιλών που είχε.

Ο ίδιος έχει κινηθεί νομικά εναντίον της συγκεκριμένης σελίδας ενώ μέσα από την εκπομπή, «Super Κατερίνα» προβλήθηκε αποκλειστική δήλωση που έκανε για το θέμα.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Τις τελευταίες ημέρες ζω στην κυριολεξία έναν εφιάλτη χωρίς τέλος, ο οποίος έρχεται να προστεθεί στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω, συνέπεια των οποίων οδήγησε στη μεγάλη απώλεια βάρους. Τις τραγικές αυτές συνέπειες της ασθένειας και τις παρενέργειες αυτής με την απώλεια βάρους, άγνωστοι σε μένα δράστες αποφάσισαν να την εκμεταλλευτούν και να με εμφανίσουν ως χρηστή κάποιου σκευάσματος, το οποίο δήθεν με βοήθησε να χάσω βάρος.

Στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, οι άγνωστοι αυτοί δράστες, δημιούργησαν σελίδα με το καλλιτεχνικό μου όνομα στην ελληνική γλώσσα (Βασίλης Καρράς), όπου εμφανίζομαι δήθεν μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο ως δημιουργός αυτής της σελίδας, να δηλώνω ότι αυτό το σκεύασμα ήταν αυτό που χρησιμοποίησα και χάρη στις δήθεν ευεργετικές του ιδιότητες, οδηγήθηκα σε μεγάλη απώλεια βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα, παρακινώντας τους ανυποψίαστους χρήστες του κοινωνικού μέσου και εν δυνάμει καταναλωτές του σκευάσματος, να το δοκιμάσουν γιατί είχε άμεσα αποτελέσματα σε μένα.

Είναι δε, τέτοιο το θράσος των άγνωστων δραστών, ώστε έφτασαν στο σημείο, μια φωτογραφία μου που είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα στα Μ.Μ.Ε μετά τη πρώτη φάση περιπέτειας της υγείας μου και ενώ ήδη είχα απολέσει σημαντικό σωματικό βάρος, να την αλλοιώσουν προφανώς με ηλεκτρονικό τρόπο και να με εμφανίζουν να κρατώ στα χέρια μου το συγκεκριμένο σκεύασμα, επιτείνοντας τη σύγχυση που προκαλεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Χάρης Λεμπιδάκης είπε: «Δίνει γενναία μία μάχη. Είναι στο σπίτι του. Έχει μοναδικό ψυχολογικό στήριγμα αυτή την περίοδο την αγάπη του κόσμου. Μιλάει με τον κόσμο, μιλάει στα τηλέφωνα, μιλάει με τους συνεργάτες τους. Αυτό που θέλω να πω γιατί υπάρχει μια φημολογία περί επιστροφής δεν τίθεται θέμα επιστροφής. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε συναυλία ούτε να εμφανιστεί σε κάποιο μαγαζί.

Αυτό που κάνει ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσει να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένεια του, πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία με τις φαρμακευτικές αγωγές που κάνει συνέχεια και κάνει θεραπείες. Εμείς τον αγαπάμε και στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS