LIFESTYLE

Άντρη Αναστασιάδη: Oι ευχές από τις κόρες της για τα γενέθλια της (Φώτο)

Lifenews

Δες την υπέροχη ανάρτηση

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την οικογένεια Αναστασιάδη, καθώς η Άντρη Αναστασιάδη έγινε 75 ετών και από το πρωί δέχεται εκατοντάδες ευχές από συγγενείς και φίλους.

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να ευχηθούν στην Άντρη Αναστασιάδη είναι και οι δύο της κόρες, Έλσα και Ινώ, που συγκίνησαν με όσα έγραψαν για εκείνη. 

Η Έλσα Αναστασιάδη αφού δημοσίευσε μία φωτογραφία τους έγραψε: «Χρόνια πολλά μανούλα μας λατρεμένη ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για όλα αυτά που έκανες και κανείς κάθε μέρα για εμάς όλους και όχι μόνο. Σε αγαπώ στο άπειρο και ακόμα πάρα πέρα Αντρούσκα ΜΟΥ».

Από την πλευρά της η Ινώ δημοσίευσε την ίδια φωτογραφία με την αδερφή της, γράφοντας στη λεζάντα: «Μανούλα μας αγαπημένη, Χρόνια σου πολλά ο Θεός να σου δίνει μόνο Χαρές στη Ζωή σου απλόχερα όπως δίνεις εσύ στις δικές μας!!!! Μπορεί η φετινή χρόνια να μην ήταν η καλύτερη για σένα αλλά πάντα προσπαθούσες να κρατήσεις το λαμπερό σου χαμόγελο που φωτίζει τις ζωές όλων μας. Η πίστη σου στο Θεό και την Παναγία πάντα δυνατή να προσέχει τα σπίτια όλων μας. Σε ευχαριστούμε Αγαπημένη μου για όλα είναι λίγο! Σε αγαπούμε απέραντα είναι είναι λίγο».

READ MORE

LATEST NEWS