LIFESTYLE

Κατερίνα Καραβάτου: Μετρά ακόμα μία απώλεια αγαπημένου της προσώπου - Το συγκινητικό μήνυμά της

Lifenews

Δύσκολες ώρες διανύει η Κατερίνα Καραβάτου η οποία λίγο πριν την πρεμιέρα του My Style Rocks και έχοντας περάσει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, τώρα θρηνεί για την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου.

Η όμορφη και αρκετά ευσυγκίνητη παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την απώλειά της και θέλησε να αποχαιρετήσει με έναν πολύ τρυφερό τρόπο το αγαπημένο της πρόσωπο.

Ο λόγος για τον θείο της τον οποίο είχε συναντήσει και το καλοκαίρι που πέρασε. Η Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα της:

«Αντίο σπουδαίε θείε μου. Θα κρατώ πάντα μέσα μου όσα είπαμε και φέτος το καλοκαίρι. Και πάντα θα σε ευχαριστώ. Για όλα».

Η ίδια έχει εκφραστεί πολλές φορές δημόσια για τα συναισθήματά της μετά τις απανωτές απώλειες που είχε τα τελευταία χρόνια με τους γονείς της.

Οι απώλειες αυτές τη στιγμάτισαν και την έκαναν ακόμα πιο ευσυγκίνητη. Η Κατερίνα Καραβάτου υπήρξε πάντα πολύ δεμένη με την οικογένειά της και λογικό είναι τέτοιου είδους απώλειες να την επηρεάζουν και να την καταρρακώνουν.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

karavatou.jpg

Πηγή: gossiptv

READ MORE

LATEST NEWS