LIFESTYLE

Η Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει με το «ROUK ZOUK» και όλοι μιλάνε για την αλλαγή στα μαλλιά της

Lifenews

Η Ζέτα αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της και η αλλαγή της θα σε πείσει να πας στο κομμωτήριο.

Αν θέλουμε να λέμε αλήθειες, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες που διαθέτει η ελληνική τηλεόραση και μάλιστα η εντυπωσιακή εμφάνισή της δεν επισκίασε ποτέ το ταλέντο της. Γνωστή για το χιούμορ και την αλήθεια που βγάζει στο φακό, η ηθοποιός και παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια βρήκε στο «ROUK ZOUK» του ΑΝΤ1 τον τηλεοπτικό χώρο που της επιτρέπει να είναι ο εαυτός της -όπως έχει παραδεχθεί πολλές φορές και η ίδια.

Μάλιστα, ένα σημαντικό κεκτημένο της Ζέτας είναι πως κατάφερε να μην τη συγκρίνει κανείς με την προκάτοχό της Μαίρη Μηλιαρέση -η οποία και παρουσίαζε το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι από το 1994 έως 1997.

Με συνοπτικές διαδικασίες, λοιπόν, η οικοδέσποινα του αγαπημένου «Ρουκ» επιστρέφει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στο καθιερωμένο ραντεβού στις 15:00 για να ενώσει ξανά την αγαπημένη παρέα που αγαπάει το εν λόγω παιχνίδι και που το απολαμβάνει ακόμα περισσότερο με τη Ζέτα στο τιμόνι. Όπως αναφέρει μάλιστα και ο τηλεοπτικός σταθμός, η οικοδέσποινα έρχεται με ανανεωμένα παιχνίδια, επικές κόντρες και μοναδικές παρέες για να μας προσφέρει μοναδικές στιγμές γέλιου, διασκέδασης και ανατροπών.

 

Πηγή: queen.gr

READ MORE

LATEST NEWS