HOLLYWOOD NEWS

Γνωστός ηθοποιός καταδικάστηκε σε 30 χρόνια ισόβια κάθειρξη για τον βιασμό δύο γυναικών (Φώτος)

Lifenews

Μάθε όλο το ρεπορτάζ

Σε τριάντα χρόνια ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε για δύο βιασμούς γνωστός ηθοποιός, όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες.

Ο λόγος για τον Ντάνι Μάστερσον ο οποίος καταδικάστηκε τον Μάιο για βιασμό δύο γυναικών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του People.

Ο Ντάνι Μάστερσον, γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις κωμικές σειρές «That 70's Show» και στο «The Ranch» αντιμετώπιζε πιθανή ποινή κάθειρξης από 30 χρόνια έως ισόβια.

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι αθώος, καταδικάστηκε για δύο από τις τρεις κατηγορίες βιασμών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατηγορήθηκε ότι βίασε τρεις γυναίκες στο σπίτι του στο Χόλιγουντ Χιλς μεταξύ 2001 και 2003, την περίοδο που ήταν στο «That 70's Show».

Το δικαστήριο τον καταδίκασε για βιασμό δύο γυναικών το 2003, αλλά δεν μπόρεσε να καταλήξει σε ετυμηγορία σχετικά με καταγγελία του Νοεμβρίου του 2001, που αφορούσε σε πρώην σύντροφό του. Οι τρεις γυναίκες που τον κατήγγειλαν για βιασμό είπαν στον δικαστή ότι τα εγκλήματα του Μάστερσον είχαν καταστρέψει τη ζωή τους και ζήτησαν τη φυλάκισή του.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η πρώτη καταγγέλλουσα τον αποκάλεσε «πραγματικό δειλό και άκαρδο τέρας» ενώ η δεύτερη απευθυνόμενη στον Ντάνι Μάστερσον μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου του είπε πως «πρέπει ακόμα να αντιμετωπίζω αυτό που μου έκανες εκείνο το βράδυ… Αυτό χρειάζεται θεραπεία μιας ζωής. Κάθε φορά που σκέφτομαι ότι είμαι καλά, ο βιασμός μου επιστρέφει».

Ο Μάστερσον δεν μίλησε κατά τη διάρκεια της ακρόασης. Πολλά από τα μέλη της οικογένειας του βρέθηκαν στο πλευρό του. Η σύζυγός του, ηθοποιός και μοντέλο Bijou Phillips, έκλαιγε στο δικαστικό μέγαρο ενώ τα αδέρφια του, η ηθοποιός του «The Walking Dead», Αλάνα Μάστερσον, ο πρωταγωνιστής του «Malcolm In the Middle» Κρίστοφερ Μάστερσον και ο επίσης ηθοποιός Τζόρνταν Μάστερσον, κάθισαν όλοι μαζί στην αίθουσα του δικαστηρίου.

READ MORE

LATEST NEWS