LIFESTYLE

«I’m a Celebrity… Get me out of here»: Τα πρώτα ονόματα διάσημων που θα δούμε στο ριάλιτι του ΣΙΓΜΑ

Κωνσταντίνος Ιάσωνος

Είναι πιο σκληρό από το Survivor

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η παραγωγή του νέου ριάλιτι, «I’m a celebrity, get me out of here», που γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου.

Πρόκειται για ένα σκληρό ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο τα έπαθλα και η παραμονή στο νησί δεν κερδίζονται μόνο με αθλητικά αγωνίσματα και γρίφους, αλλά και με αηδιαστικές και ανατριχιαστικές δοκιμασίες.

Συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya θα στείλουν 10 παίκτες αρχικά και άλλους 4 αργότερα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ξανά σε ένα νησί του Άγιου Δομίνικου, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και στο πλευρό του πιθανότατα την Καλομοίρα, αν εκείνη δεχτεί τη χρυσή πρόταση που της έχει κάνει ο Τούρκος παραγωγός.

Οι παίκτες θα κληθούν να φάνε κατσαρίδες, να υποστούν σκληρές δοκιμασίες προκειμένου να βγουν νικητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά για το newsit.gr, με την εταιρεία παραγωγής έχουν συμφωνήσει οι πρώτοι 5 celeprities. Αυτοί θα είναι οι Δημήτρης Βλάχος, Αγγελική Ηλιάδη, Τάσος Ξιαρχό, Μαρία Καλάβρια και Γιώργος Χειμωνέτος. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι σε λίγες ημέρες θα οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες και με πέντε ακόμα celebrities.

Στην Κύπρο το ριάλιτι show θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΙΓΜΑ!

Δες το τρέιλερ:

READ MORE

LATEST NEWS