LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Αργυρός: Φεύγει για Νέα Υόρκη – Η συναυλία που θα μείνει στην... ιστορία (Φώτο)

Lifenews

Δες την ανακοίνωση του τραγουδιστή

Τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του συνεχίζει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με το «Elpida Tour» να ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αυτή τη φορά ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, καθώς είναι ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί στο θρυλικό «Barclays Center» της Νέας Υόρκης.

Στις 18 Νοεμβρίου όμως θα εμφανιστεί στο εντυπωσιακό στάδιο Barclays Center κάνοντας την καρδιά της ελληνικής μουσικής να χτυπήσει δυνατά και στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Το «Barclays Center» έχει φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Μαντόνα, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Deepeche Mode, Ενρίκε Ινγκλέσιας, Ρίκι Μάρτιν, Τζάστιν Μπίμπερ, και Doja Cat, καθώς και τα διεθνή μουσικά βραβεία MTV Awards, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που θα ακουστεί ελληνική μουσική στον εν λόγω χώρο.

Στην ανάρτηση του ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγραψε χαρακτηριστικά: «Η μαγική στιγμή που τα όνειρα προσγειώνονται στην πραγματικότητα… Στις 18/11, στην καρδιά του Brooklyn, στο Barclays Center της Νέας Υόρκης, για πρώτη φορά θα ακουστεί η ελληνική μουσική. Αισθάνομαι απίστευτη χαρά και συγκίνηση που ξεπεράσαμε τα όρια και ταξιδεύουμε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού μαζί με την ελληνική μουσική για να διαδώσουμε το μήνυμα της χαράς και της αισιοδοξίας».

Δες την ανάρτηση του:

READ MORE

LATEST NEWS